Medarbejdere

Charlotte Brøchner

Ejendomsmægler & Indehaver

John Sørensen

Ejendomsmægler

Katrine Bjerregaard

Sagskoordinator

Din sikkerhed for en tryg handel

Når du skal sælge dit hus er det vigtigt at vælge en mægler, som du har tillid til, og som forstår dine behov. Hos Brande Boligsalg vil vi gøre vores til, at vi har en god dialog igennem hele salgsforløbet og at vi sammen gør mest muligt for at din bolig bliver solgt.
Brande Boligsalg er en fri og uafhængig ejendomsmægler. Vi tilpasser altid vores løsninger til dine behov. Hos Brande Boligsalg kan du frit vælge, hvilket pengeinstitut eller forsikringsselskab, som du ønsker at samarbejde med.
Hos Brande Boligsalg arbejder vi aktivt for at sælge din bolig i hele salgsforløbet, hvor vi løbende har en dialog omkring fremvisninger og andre aktiviteter på din bolig. Vi vil gøre vores bedste for at give dig en god oplevelse gennem hele salgsprocessen.
Brande Boligsalg tilbyder SOLGT ELLER GRATIS.
Solgt eller gratis betyder i alt sin enkelthed, at du først skal betale, når din bolig er SOLGT. Udgiften til salær, markedsføring, professionel fotograf samt dokumentationsomkostninger skal først betales når vi har fundet en køber. Finder vi, mod forventning, ikke en køber til din bolig vil det være GRATIS for dig.
Dette gælder dog ikke udgiften til Energimærke, Tilstandsrapport og Elinstallationsrapport, som skal betales umiddelbart efter at de er blevet udarbejdet.  

Det starter med en salgsvurdering:

Vi laver altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det er herefter op til dig, om du ønsker at sætte til salg.

Vi gennemgår boligen sammen med dig og drøfter mulighederne for salg. Vi giver dig en vurdering af om der bør foretages salgsfremmende udbedringer og forskønnelser.

Når salgsvurderingen er klar, vil vi præsentere dig for et salgsbudget, der indeholder alle kendte omkostninger (Salær, markedsføring, tilstandsrapport, energimærkning, el-rapport, ejerskifteforsikring og eventuelt indfrielse af lån m.v.) - så du ved nøjagtigt hvad det koster at sælge, og hvad dit provenu bliver.


 

januar 2021

MTOTFLS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031