En bedre bolighandel

Brande Boligsalg er din lokale ejendomsmægler, der brænder for at give dig en bedre bolighandel. 

Brande boligsalg er en fri og uafhængig ejendomsmægler, hvor du frit vælge hvilket pengeinstitut og forsikringsselskab, som du ønsker at samarbejde med.

Når du skal sælge din bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, som du har tillid til, og som forstår dine behov. Hos Brande Boligsalg arbejder vi aktivt for at sælge din bolig i hele salgs forløbet. Vi har løbende en dialog omkring fremvisninger og andre aktiviteter på din bolig og vi vil gøre vores bedste for at give dig en god oplevelse. Hos Brande Boligsalg holder vi hvad vi lover og sætter en stor ære i, at give dig en bedre bolighandel.

Hos Brande Boligsalg er vi eksperter inden for salg af boliger i Brande om omegn. Vi dækker et stort område, der består af Primært Brande, Uhre, Blåhøj, Fasterholt, Ejstrupholm, Arnborg, Karstoft og Skarrild.


GENSIDIG TILLID

Hos Brande Boligsalg tilbyder vi Solgt eller gratis, som i alt sin enkelthed betyder, at du først skal betale, når din bolig er SOLGT. Udgiften til salær, markedsføring, professionel fotograf samt dokumentationsomkostninger skal først betales når vi har fundet en køber. Finder vi, mod forventning, ikke en køber til din bolig vil det være GRATIS for dig.

Dette gælder dog ikke udgiften til Energimærke, Tilstandsrapport og Elinstallationsrapport, som skal betales umiddelbart efter at de er blevet udarbejdet.  

Hos Brande Boligsalg tror vi på gensidig tillid og har derfor ingen binding på vores formidlingsaftale.


Har du selv fundet køberen? Så hjælper Brande Boligsalg gerne med købsaftale og tinglysning af skøde.


Brande Boligsalg tilbyder også køberrådgivning og hjælper dig trygt igennem din bolighandel. Vi gennemgår købsaftalen og alle handlens dokumenter sammen med dig, så du får et godt kendskab til din kommende bolig og vi slipper ikke sagen før alt er helt på plads.


Velkommen til Brande Boligsalg - Vi ser frem til at hjælpe dig.

Det starter med en salgsvurdering:

Brande Boligsalg laver altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det er herefter op til dig, om du ønsker at sætte til salg.

Brande Boligsalg gennemgår boligen sammen med dig og drøfter mulighederne for salg. Vi giver dig en vurdering af om der bør foretages salgsfremmende udbedringer og forskønnelser.

Når salgsvurderingen er klar, vil vi præsentere dig for et salgsbudget, der indeholder alle kendte omkostninger (Salær, markedsføring, tilstandsrapport, energimærkning, el-rapport, ejerskifteforsikring og eventuelt indfrielse af lån m.v.) - så du ved nøjagtigt hvad det vil koste at sælge, og hvad dit provenu bliver.


Vi har altid en god og løbende dialog under hele salgsforløbet. Vi tager os tid til dig og dine behov - for boligsalg er en tillidssag.


Har du selv solgt din bolig? Så hjælper Brande Boligsalg gerne med købsaftale og tinglysning af skøde.


Brande Boligsalg ser frem til at hjælpe dig med din bolighandel.

Kontakt os allerede nu på telefon 60 39 52 40 eller udfyld formularen nedenfor.

 

maj 2024

MTOTFLS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031