Din sikkerhed for en tryg handel

Brande Boligsalg er en veletableret ejendomsmæglervirksomhed med et stort lokalt kendskab. Vi er en fri og uafhængig ejendomsmægler, og hos os kan du frit vælge hvilket pengeinstitut og forsikringsselskab, som du ønsker at arbejde med.

Når du skal sælge dit hus, er det vigtigt at vælge en mægler, som du har tillid til, og som forstår dine behov. Hos Brande Boligsalg arbejder vi aktivt for at sælge din bolig i hele salgs forløbet. Vi har løbende en dialog omkring fremvisninger og andre aktiviteter på din bolig og vi vil gøre vores bedste for at give dig en god oplevelse. Hos Brande Boligsalg holder vi hvad vi lover og sætter en stor ære i, at give dig en tryg bolighandel.

Hos Brande Boligsalg er vi eksperter inden for salg af boliger i Brande samt indenfor Brandes postnummer, som også huser de tre småbyer Uhre, Blåhøj og Fasterholt. Derudover hjælper vi også med at sælge boliger rundt om Brande, f.eks. i Karstoft, Skarrild og Ejstrupholm.


SOLGT ELLER GRATIS…

Solgt eller gratis betyder i alt sin enkelthed, at du først skal betale, når din bolig er SOLGT. Udgiften til salær, markedsføring, professionel fotograf samt dokumentationsomkostninger skal først betales når vi har fundet en køber. Finder vi, mod forventning, ikke en køber til din bolig vil det være GRATIS for dig.

Dette gælder dog ikke udgiften til Energimærke, Tilstandsrapport og Elinstallationsrapport, som skal betales umiddelbart efter at de er blevet udarbejdet.  


Har du selv fundet køberen? Så hjælper Brande Boligsalg gerne med købsaftale og tinglysning af skøde.


Brande Boligsalg tilbyder også køberrådgivning og hjælper dig trygt igennem din bolighandel. Vi gennemgår købsaftalen og alle handlens dokumenter sammen med dig, så du får et godt kendskab til din kommende bolig og vi slipper ikke sagen før alt er helt på plads.


Velkommen til Brande Boligsalg - Vi ser frem til at hjælpe dig.

Medarbejdere

Charlotte Brøchner

Ejendomsmægler & Indehaver

Sarah van Beusekom

Finansøkonom, salg & vurdering

John Sørensen

Ejendomsmægler

Det starter med en salgsvurdering:

Brande Boligsalg laver altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det er herefter op til dig, om du ønsker at sætte til salg.

Brande Boligsalg gennemgår boligen sammen med dig og drøfter mulighederne for salg. Vi giver dig en vurdering af om der bør foretages salgsfremmende udbedringer og forskønnelser.

Når salgsvurderingen er klar, vil vi præsentere dig for et salgsbudget, der indeholder alle kendte omkostninger (Salær, markedsføring, tilstandsrapport, energimærkning, el-rapport, ejerskifteforsikring og eventuelt indfrielse af lån m.v.) - så du ved nøjagtigt hvad det vil koste at sælge, og hvad dit provenu bliver.


Vi har altid en god og løbende dialog under hele salgsforløbet. Vi tager os tid til dig og dine behov - for boligsalg er en tillidssag.


Har du selv solgt din bolig? Så hjælper Brande Boligsalg gerne med købsaftale og tinglysning af skøde.


Brande Boligsalg ser frem til at hjælpe dig med din bolighandel.

Kontakt os allerede nu på telefon 60 39 52 40 eller udfyld formularen nedenfor.

 

maj 2022

MTOTFLS
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031