Højbovej 5, Arnborg, 7400 Herning

Ønsker I et hjem, hvor I kan sætte eget præg på indretningen? Så er denne villa i Arnborg oplagt til jer. Planløsningen er god med tre værelser, en stue og en udestue foruden et køkken og et badeværelse. Slutteligt er der også et praktisk bryggers. Dog trænger flere rum til en kærlig opdatering, og det er her, jeres evner med værktøjet kommer i spil. Huset har nyere tag og vinduer. Sommeren kan tilbringes i haven. Velkommen til Højbovej 5

I bosætter jer i en velfungerende landsby med Idrætsforening, som tilbyder en række sportsaktiviteter for både små og store. Derudover er der under en kilometer til både skole, institutioner, indkøb og Arnborg-Hallen, hvilket sikrer jer en nem og bekvem hverdag.

Huset præsenterer sig pænt ved ankomst med gule mursten og hvidrammede vinduer, og bilen kan fordelagtigt parkeres på siden af huset i indkørslen eller i garagen. Indenfor venter en indbydende og lys stue med plads til både sofa og spisesektion, så I kan samle venner og familie til hyggelige stunder. Udestuen, som kan tilgås via stuen, bliver også et herligt sted at samles allerede fra det tidlige forår. Endvidere ses køkkenet med teaktræslåger og en mindre spisekrog. På hvert af de tre værelser, som findes i fordelingsgangen, er der skabselementer, så garderoben let kan gemmes af vejen. Ydermere findes badeværelset og bryggerset også i denne del af huset, hvor særligt badeværelset er nydeligt med velholdte fliser og en separat bruseniche. Bryggerset har egen indgang og rum til vaskemaskine og overtøj.

Udenfor kan I glæde jer til at nyde sommeren i den store have mod syd. Her er en velholdt plæne, som kræver minimalt vedligehold.

Ønsker I en fremvisning, vil vi med glæde vise jer rundt.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.