Gl Kærvej 16, 7330 Brande

Kombiner bolig og erhverv nær Brande by

En villa med plads til det hele!

Vi udbyder nu denne unikke, moderniseret og indflytningsklare villa i Uhre.
Intet er overladt til tilfældighederne i denne bolig, og der er virkelig tænkt over detaljerne.

Kun fem kilometer fra Brande by, er der plads til boligdrømme og iværksætteri. I baghaven har I Uhre Naturpark, mens der er skole, børnehave og vuggestue tæt på - så her får I hele pakken.
Boligen er moderniseret og tilbygget i 2015 - og præget af kvalitetsmaterialer, med fokus på at skabe en vellykket sammenhæng mellem den eksisterende 60'er villa, tilbygningen af køkken-alrummet og det gamle snedkerværksted.
I skal glæde jer til rundturen gennem køkken-alrummet, de seks værelser, gildesalen og meget mere!

Der er kræset for detaljerne i huset med loft til kip i køkken-alrummet, markante vinduer, der binder rummene sammen med de flotte omgivelser, og så er alt interiør i takt med tidens trends. Netop det utroligt lækre køkken-alrum skaber en visuel oplevelse og plads til samvær centralt i huset - og herfra har I et afsnit med fire værelser og et lækkert badeværelse med to brusere. I enden af værelsessektionen er der en stue med en udestue tilknyttet, så I får en dejlig krog til læsestunderne.

Den modsatte del af huset har tre værelser, et badeværelse og et bryggers. Det er også her, I finder den rummelige gildesal med et te-køkken tilknyttet, hvor i kan samle familie og venner til de kommende festlige begivenheder.

Foruden boligen, rummer grunden ligeledes en hal på 569 m², med separat indkørsel. Her kan I finde plads til en evt. virksomhed, iværksætteri og andre hobbyer.
Hallen har fået lagt et nyt eternittag i 2019.

Hallen består af tre separate værksteder, med egen indgang og målere.
Det ene af værkstederne er lejet ud, til en husleje på kr. 2.500 + forbrug.
Det andet værksted har før været lejet ud, til en husleje på kr. 3.700 + forbrug.

Udendørs er det terrasserne på hver side af huset, der stjæler opmærksomheden, og de tilgås begge fra køkken-alrummet, så I gennem de varme måneder kan smelte bolig og have sammen.

Beliggenheden matcher også hele ønskelisten, for I har Uhre Naturpark til oplevelser i det fri, mens hverdagen nemt planlægges takket være nærheden til Uhre Friskole, der går fra 0-9. klasse, børnehave og vuggestue. Der er busforbindelser 150 meter fra huset, og de få kilometer til Storegade i Brande gør det nemt at besøge byens butikker.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.