Thyregodvej 78, Hedegård, 7361 Ejstrupholm

Drømmer I om en rolig tilværelse omgivet af skov og skøn natur? Så bør I se nærmere på denne skovejendom på Thyregodvej 76 + 78. Her får I et fuldmuret stuehus med masser af muligheder for at sætte jeres eget præg på boligens 173 kvadratmeter, gode udhuse og knap syv hektar grund.

I det U-formede køkken er alt inden for rækkevidde under madlavningen, og i vinkelstuen får I et behageligt lysindfald i løbet af dagen fra de store syd- og vestvendte vinduespartier. Fra køkkenet er der videre indgang til bryggerset samt to af husets fire regulære værelser. Stueplan afrundes af et nydeligt badeværelse med kar, som nås via entréen.

På første sal træder I ud i endnu en stue, hvor loft til kip med kig til fritlagte loftsbjælker skaber en luftig atmosfære. Heroppe ligger også hjemmets to resterende værelser, hvoraf det største er et master bedroom tilknyttet sit eget badeværelse med brus.

I sommerhalvåret er der rig mulighed for at nyde solen og den skønne natur på den næsten syv hektar store grund. Omkring huset er der masser af græs at boltre sig på, og fra stuen er der udgang til en lille fliseterrasse, hvor I kan sidde i ly og nyde kolde forfriskninger i skyggen under udhænget fra altanen. Når aftenen går på hæld, kan I med fordel sætte jer op på den møblerbare, vestvendte altan og nyde solnedgangen over trætoppene.

Fra den fredfyldte adresse er der kun 12 minutter i bil til Brande, der både byder på alsidige indkøbsmuligheder, Brande Station, og gode idrætsfaciliteter. Med sin centrale placering i landet kan I desuden se frem til en køretur på blot en halv time til Herning og Billund samt omtrent 40 minutter til Silkeborg og Vejle.

Kontakt os for fremvisning af denne spændende ejendom.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.