Fyrrevænget 10, 7330 Brande

Nyere og flot velindrettet villa i Brande

Her får I en bolig, med flere lyse leverum, værelser til hele familien og beliggende tæt på alt I skal bruge i hverdagen.

På en rolig villavej i et attraktivt kvarter ligger denne rummelige villa. Selve huset er fra 2013 og byder på 190 kvadratmeter, der fordeler sig på en god planløsning, som passer godt til familielivet. Boligen er opført i lysebrune mursten samt sorte vinduer, døre og betontagsten, der skaber kontrast, samt en integreret dobbelt garage.

Indenfor bliver I budt velkommen af en fin entré med bryggers til den ene side. I køkken-alrummet skaber troldtekt-loftet og de høje vinduespartier et lyst og åbent leverum, hvor familien kan samles i. Køkkenet består af hvide skabselementer fra HTH, rigeligt med bordplads og en stor køkken-ø, hvor børnene kan sidde med dagens lektier, mens der laves mad. Gennem den franske dobbeltdør kommer I direkte ind i den fine stue, der ligeledes er lys og rummelig med høje vinduer ud mod haven, som lukker dagslyset ind.

Boligen har i alt fem værelser og gør det muligt for jer at indrette en afdeling til børnene og én til jer selv. Forældresoveværelset ligger i den ene ende. Her får I et walk-in-closet samt eget badeværelse med badekar og bruseniche. Husets andet brusebadeværelse ligger i den anden ende og giver en velfungerende planløsning i hverdagen. De resterende fire værelser er ligeledes rummelige med plads til senge og tøjopbevaring.

Udenfor venter jer en sydvestvendt fliseterrasse, som I kan tilgå fra køkken-alrummet og stuen. Her kan I have grill, havebord og loungemøbler uden problemer, og haven indbyder til leg og boldspil med sin brede græsplæne.

Fyrrevænget 10 har en eftertragtet beliggenhed tæt på alt det, I skal bruge i hverdagen, men stadig i rolige omgivelser. I har kort til indkøb, skole og daginstitution. Der er ligeledes kort kørsel til Midtjyske Motorvej, så det er også nemt at pendle.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.