Skovbrynet 87, 7330 Brande

Velholdt villa i familievenligt og eftertragtet område i Brande

Skovbrynet 87 er et perfekt hjem for børnefamilien, da I her får en skøn placering nær legepladser, skole og daginstitution!

Det er en indbydende og regulær villa fra 1990, der tager imod jer på Skovbrynet 87 i Brande. Det hvide hus er på 139 præsentable kvadratmeter i et plan, hvor boligen både er vedligeholdt inde som ude. Senest kom der nye IBF tagsten på i 2018. Villaen står pænt på en 946 m2 grund, hvorpå der også ligger en isoleret garage.

Der er en god indretning i hjemmet, hvor køkken-alrummet har et pænt gulv samt et køkken med bardisk og åbent kig til spiseområdet i rummet. Herfra ledes I gennem en fransk dør og ind i stuen, hvor der er to udgange til haven og de dejlige terrasseområder, hvilket samtidig giver et rart lys i boligen.

I huset finder I tre værelser, hvoraf to af dem har indbyggede skabe. Det samme gælder i gangen, hvorfra I kan gå ud i husets badeværelse, som er med et sænket badekar, bruseniche, topmonteret håndvask og væghængt toilet. Hverdagens pligter klarer I desuden nemt i det praktiske bryggers, som har håndvask, vaskefaciliteter og endnu mere skabsplads.

Den fine græsplæne giver plads til børneleg samt to hyggelige træterrasser, hvor I kan nyde meget tid om sommeren, når børnene slår sig løs med forskellige udendørsaktiviteter. Her er også fin beplantning med få træer, plantekasser og enkelte buske. Fra indkørslen ledes I desuden op imod en rigtig god garage og et lille værksted.

Denne beliggenhed i Brande er ganske attraktiv, da huset ligger for enden af et lukket vænge tæt på flere legepladser, smukke skovområder samt Brande Badesø og Gormosen. I bor samtidig nær Livstræets Daginstitution, Dalgasskolen og forskellige indkøbsmuligheder. Dertil kommer den nemme adgang til den Midtjyske Motorvej, som nemt tager jer til Herning og Vejle.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.