Frihedslunden 1, 7300 Jelling

Overvejer I at bygge nyt hus ? Så se her inden i beslutter jer !. Her har I muligheden for at flytte ind i en lækker næsten ny villa fra Danmarks og Nordens største husbygger HusCompagniet. Villaen er på 154 m2 + dobbeltcarport med integreret redskabsrum på i alt 49 m2 beliggende i dejligt nyere kvarter i Jellings sydlige bydel.

Her er haven tillige fint anlagt, så her er muligheden for at flytte ind i et lækkert velbygget nyere hus som tillige har en god planløsning og mange lækre detaljer.

Nævnes kan:

Gulvvarme overalt. Centralstøvsuger. Nilan ventilationsanlæg. Loft i kip (Saksespær) i stue og køkken/alrum. Akustiklofter i samme. Lydglas mod nord og Solarglas i køkken og værelser mod syd samt stuen mod vest. 3 lags træ/alu vinduer. Et værelse er lydisoleret da den ene ejer er musiker, men absolut anvendeligt som ganske almindeligt værelse med egen udgang. Ekstra afsat til HTH-inventar i forhold til standardhus. Jordvarme og lavt energiforbrug til opvarmning. Energimærke A 2015. Opfylder kravene i BR18. Emfang motor placeret på loftet. Alarmanlæg der kan medfølge. Fibernet forefindes i huset. (kræver abonnement)

Villaen fremtræder særdeles velholdt og facade i teglsten "Antibes sand fra Egernsund teglværk", samt sort valmtag med cementtagsten.

Indretning:

- Entré (kun eén indgang)
- Bryggers
- 4 værelser, heraf 1 lydisoleret og med egen udgang
- Soveværelse med direkte adg. til bad med niche og stilfuldt ovalt design badekar
- Stue i åben forbindelse med køkken/alrum, loft i kip. Dør ud til terrasserne fra både stue og køkken/alrum.
- Yderligere et badeværelse i tilknytning til værelserne og med bruseniche
- Depotrum/viktualie i tilknytning til køkken/alrummet

Et virkelig flot og lyst hus med flot hvid/blank HTH inventar i køkkenet, soveværelset, begge badeværelser samt bryggerset.

Dejlig tilhørende nem have med både sydvendt og vestvendt terrasse. Belægningssten hele vejen rundt langs huset. Separat cykelskur på grunden på ca. 6 m2. Mulighed for tilkøb af Husquarna robotplæneklipper der klarer græsklipningen, og evt. tillige tilkøb af vaskemaskine og tørretumbler, da parret alene sælger for at leve en drøm ud om at sejle "jorden rundt" indenfor en nær fremtid.

Der er særdeles gode stisystemer så du let kommer til skole, børnehave, vuggestue i nærområdet og samtidig ikke langt til indkøb mv. i midtbyen, og så har Jelling absolut meget at byde på, herunder også Jelling Seminarium, idrætshal. Jelling har tillige en friskole, flere børnehaver end den nærlliggende og et super godt foreningsliv med mange tilbud. Der er tillige kort afstand til Fårup Sø.

Bestil en uforpligtende fremvisning: Ring til John på telefon 31384988.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.