Sandfeldvej 24, 7330 Brande

Her får I en flot og rummelig og charmerende bolig med lidt over otte hektar jord. Den idylliske og frodige skovgrund har å og eget shelter.

I har nu muligheden for at overtage denne charmerende lystejendom, hvis attraktive beliggenhed forener naturskønne omgivelser med kort afstand til byen. Det fine stuehus byder på 199 boligkvadratmeter, som blandt andet inkluderer en privat forældreafdeling, der har eget lækkert badeværelse.

Med til ejendommen følger lidt over otte hektar jord, og den frodige beplantning skaber et idyllisk skovpræg. På egen grund er der ligeledes en smuk å, der bidrager yderligere til den fredfyldte atmosfære. Den kønne udsigt til vandløbet kan nydes fra bredden eller fra det hyggelige shelter, som er opført lige ved åen.

Huset er fra 1930, og det er bygget i halvandet plan. Her er også integreret garage, hvorfra der er direkte adgang til boligen.

Inden døre fremstår hele hjemmet lyst og venligt, og flere rum prydes af synlige bjælkekonstruktioner.

Opholdsmiljøet er åbent med køkken og stue forenet i ét. Køkkensektionen er udført i et moderne design med sorte skabs- og skuffeelementer, og den store køkkenø sørger for ekstra arbejdsplads. Hele opholdsrummet får et behageligt lysindfald, og via dobbeltdøren ledes I ud til havens solrige fliseterrasse.

Stueplanet indeholder herudover tre værelser og et velholdt badeværelse samt en entré og et bryggers.

Den separate forældreafdeling er placeret på førstesalen, og den udgøres af et soveværelse, et walk-in-closet og badeværelset. Sidstnævnte er fra 2021 og har smagfuldt skuffeinventar samt elegant bruseområde med dobbeltbruser. I soveværelset er loftet ført til kip, og det store vinduesparti giver udsigt til det grønne. Som endnu et plus er der udgang til en sydøstvendt altan.

Ejendommen omgives af marker og skovstykker, og fra den rolige adresse er der cirka fem minutters kørsel til Brande bymidte. Byen har skole, dagtilbud og sportshal med svømmehal samt gode handlemuligheder, spisesteder og station.

Som en ekstra bonus er der i 2022 etableret et nyt jordvarmeanlæg.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.