Hafavej 101, Søndervig, 6950 Ringkøbing

Charmerende sommerhus på 9.806 m2 grund med bedste beliggenhed i 1. række - Søndervig.

Vil du eje et absolut hyggeligt sommerhus med en af de allerbedste beliggenheder på en af de største grunde i 1. klitrække i den særdeles populære ferie- og badeby Søndervig, så er den lige her.

Grunden består af 2 matrikler på i alt 9.806 m2. Den største matrikel (9.130 m2) går ifølge matrikelkortet faktisk helt ud i havet og udgør således et areal hen over klitterne og dels en del af stranden inden den ender i havet. (se kort i foto´s) Dette er jo dog fra gammel tid hvor havet har været mere tilbagetrukket fra kysten, så den del der reelt anvendes i dag er noget mindre, men stadig en meget stor grund i området i forhold til stort set de fleste andre huse i området. Kysten er i dag jo kystsikret, så den del af matriklen der i dag er anvendelig, bliver jo nok ikke nævneværdigt mindre i fremtiden.

Sommerhuset er et ældre hus fra 1947, og holdt meget i den oprindelige stil, men dog med nogle fornyelser, og er et virkelig hyggeligt hus med sjæl og en fin karnap/havestue. Taget er Decra som er ca. 9 år, dog sidebygning nyere tagpap. Sprossevinduer og døre er ligeledes udskiftet indenfor de senere år. Det må påregnes at sommerhuse i området skal tilsluttes offentlig kloak senest i 2025 ifølge spildevandsplanen for området.

Sommerhuset har været i samme families eje i 64 år.

Sommerhuset er i 2 plan, dels stueplan på 62 m2 og dels 1. sal på 35 m2, så samlet boligareal udgør 97 m2. Herudover kommer den fine udestue på 7 m2 (Udhus ifølge BBR). Endvidere er der 15 m2 ældre garage, indbygget i klitterne.

Det unikke er også, at her kan man også opholde sig særdeles ugeneret, da den kuperede grund og klitterne gør at der stort set ikke er mulighed for indkik fra nabohuse, når man opholder sig i sommerhuset eller på grunden. Og grunden er selvfølgelig en naturgrund så den ikke kræver særlige krav vedligeholdelse. Dels er grunden bevokset med hybenbuske og dels marehalm i klitterne. Ligeledes er der særdeles gode parkeringsforhold med plads til flere biler på grunden.

Sommerhusets indretning i stueplan:

- Indgang/baggang
- Lyst bad med bruseniche
- Disponibelt rum
- Lyst køkken hvorfra der er god udsigt til skøn natur lige udenfor vinduerne.
- Stort værelse med 2 sovepladser (dobbeltseng).
- Dejlig lys stue med flot "antik" støbejernsbrændeovn (Må dog påregnes skal skiftes efter nye bestemmelser)

Dertil i åben forbindelse med stuen, den fine havestue der er med stort lysindfald via de mange vinduer. (Registreret som udhus ifølge BBR).

1. sal indrettet med::

- Repos med god plads
- Stort gavlværelse med 2 sovepladser (dobbeltseng)
- Værelse med 2 sovepladser (2 enkeltsenge)
- Skunkværelse med mulighed for yderligere en soveplads.

Et virkelig hyggeligt og charmerende ældre hus, hvor man kan - når man træder ind i huset - oplever en ro og atmosfære som skal opleves.

Der er sydvendt terrasse, dels afsnit med halvmur så der er læ og dels åbent område.

Så vil I sikre jer et sommerhus med en af de allerbedste beliggenheder i Søndervig, som jo har virkelig meget at byde på, herunder gode restauranter, café,er, mange skønne butikker og gode indkøbsmuligheder m.m., så er muligheden her lige nu. Og kun en lille gåtur op over klitten, og du er nede på den brede fineste sandstrand.

I Søndervig er der i løbet af sommerhalvåret virkelig mange aktiviteter, bl.a. kan nævnes: Bagagerumsmarked, Sct. Hans fest, Sildejazz, Live musik, Morgengymnastik, Søndervig byfest, Coast to Coast motionscykelløb, Vinterbadefestival og meget mere. Ligeledes er der cykelsti til den hyggelige by Ringkøbing, også med virkelig gode shoppe-muligheder.

Kontakt os for en uforpligtende fremvisning. Ring til John på telefon 31384988, eller Charlotte på telefon 20942044, eller Sarah på tlf. 61474994.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.