Friskolevej 27, Fasterholt, 7330 Brande

Flot og indflytningsklar etplansvilla, beliggende i Fasterholt

Vi har glædet os til at kunne præsentere denne fine og velholdte villa fra 1995.
Villaen er beliggende på Friskolevej i Fasterholt, forenden af en rolig og lukket villavej - og kan nu blive din for kr. 1.395.000!
Boligen rummer 157 gode kvadratmeter fordelt udover ét plan. Boligen er yderst velholdt og fremstår overalt indflytningsklar.

Indenfor emner der af en varm og rolig atmosfære i gennem hele huset. Rummene er yderst anvendelige og her har du plads til både familien og gæster.

Når I ankommer til huset, tages I varmt imod af den rummelige indkørsel med plads til både jeres bil, trailer og gæsters køretøjer. I den flisebelagte indkørsel finder I desuden en god lukket garage på 38 m², samt et isoleret værksted.
Bevæg jer nu ind i den hyggelig have, hvor I kan nyde flere private hyggekroge, fine buske og træer.
Boligen er beliggende på en hjørnegrund godt omkranset af natur og solskin - her har man privatliv, samtidig med at man er en del af et godt naboskab.

Inden døre, træder du ind i en fin entré, med separat bryggers til venstre. Til højre fra hoveddøren træder du ind i boligens nydelige køkkenalrum - hvor skabsplads ikke er en mangelvare!
Herfra er der indgang til boligens rummelige stue med god plads til et godt sofaarrangement. De fine murede detaljer fører ind til boligen spisestue, hvor du finder udgangen til boligens dejlige træterrasse.

Den sidste del af boligen består af en fordelergang, med tilgang til et dejligt stort badeværelse med brus og spa, to gode og anvendelige værelser, samt et soveværelse.

Taget er endvidere skiftet for ca. 8 år siden.
Der er anlagt gulvvarme i stort set hele huset, pånær værelserne, og yderligere er boligen udsmykket med en dejlig solrig træterrasse vendt mod sydvest - så her får du både glæden af middagssolen og aftensolen.

Der er endvidere tilkøbt en ekstra grund til boligen, så det samlede grundareal udgør 2.058 m².
På den tilkøbte grund, finder du et hyggeligt udhus/træhytte - perfekt til lange sommeraftener eller udnyttelse til anneks.

Boligen er opvarmet med fjernvarme og brændeovn. Brændeovnen skal skiftes senest 1 år efter ejerskifte. Køber afholder udgiften hertil.
Boligen er separatkloakeret.

Kunne denne fine og yderst velholdte villa være noget for dig? Så bestil en uforpligtende fremvisning på 60395240, eller via vores hjemmeside www.brandeboligsalg.dk.

Hvor bosætter du dig?
Du bosætter dig i Fasterholt beliggende ca.5 min. fra Brande og 15 min. fra Herning.
Fasterholt er en hyggelig landsby med sammenhold, der tilbyder forskellige aktiviteter og foreningstilbud. Man kan nyde naturen ved og omkring villaen, hvor man finder skønne naturområder med både skov og hede. De tidligere brunkulslejre i Søby ligger også med kort afstand herfra. Så hvad enten man er til sport, gåture med hunden eller en løbetur i den smukke natur, er der masser af muligheder i området.
Her finder man både vuggestue, børnehave og SFO. Skal børnene i skole, er der ligeledes gode transportmuligheder til Arnborg skole med bus, med afgang fra SFO'en.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.