Krogvejen 6, Arnborg, 7400 Herning

Solid og charmerende 70'er villa, med plads til hele familien!

Yderst charmerende og skøn 70'er villa - som nu kan blive din.

Boligen byder på masser af muligheder, og her finder du snildt plads til hele familien.

Den rummelige villa består af 136 m² bolig samt en 80 m² god og lys kælder.
Villaen er endvidere beliggende på en dejlig stor naturskøn grund, med masser plads til leg og aktiviteter.
Grunden rummer, foruden boligen, en god fuldmuret garage på 47 m².

Indenfor vil du stadig kunne finde mange fine og gode originale detaljer og materialer - såsom de fine fuldmurede vægge.

Stueetagen består af en rummelig entré med nedgang til boligens kælder. Fra entreen kan du ligeledes tilgå både køkken, stue, badeværelse samt 3 gode værelser.

Køkkenet er rummeligt og lyst - og her bliver skabsplads ikke en mangelvare. Det samme gør sig gældende i boligens rummelige stue, som byder på et fantastisk lys via de store vinduer og terrassedøre som endvidere fører ud til boligen dejlige overdækkede terrasse.
Stueetagens fine badeværelse indeholder badekar og plads til vaskesøjle - og er endvidere med gulvvarme.

Kælderen byder på en rummeligt disponibelt rum med eget te-køkken og udgang ud i terræn til en flisebelagt terrasse. Endvidere et fint badeværelse med brus og yderlige to gode disponible rum.

Tilhørende boligen får du en dejlig rummelig have, som endvidere fører ned til en hyggelig bæk, hvor Rind å løber igennem haven.

En villa med mange muligheder!
Kunne denne fine villa have din interesse? Bestil en uforpligtende fremvisning allerede i dag på 60395240, eller via vores hjemmeside www.brandeboligsalg.dk.

Boligen er opvarmet med fjernvarme og brændeovn.
Boligen er separatkloakeret.

Igennem Arnborg løber Skjern Å, og byder på et rigtigt flot landskab og naturskønne områder - her vil der være mulighed for fantastiske naturoplevelser for hele familien. Der er mange dejlige steder langs åbredden og der er mulighed for kano- eller kajaksejlads.
Endvidere ligger den populære Arnborg badesø lige udenfor byen, hvor man nyde den offentlige badestrand i sommerhalvåret.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.