Engtoften 50, 7330 Brande

MODERNISERET OG INDFLYTNINGSKLAR ETPLANSVILLA

Utrolig flot etplansvilla på Engtoften 50 i Brande, opført i hvide kalksandsten, med sorte træ-alu vinduer samt et nyere tag fra 2017. Et flot og stilrent indtryk.

Boligen er yderst velholdt og moderniseret - og fuldstændig indflytningsklar.
Villaen er perfekt til parret, eller den mindre børnefamilie hvor gode og lyse rum er et must! Du får b.la. et lyst køkken-alrum, to værelser + et soveværelse, samt et toilet og et badeværelse.

Boligen er nærliggende gode stisystemer der fører direkte hen til skolen Artium og Brande hallerne, så børnene kan komme let og sikkert afsted. Via stien kan du ligeledes hurtigt komme til Brande Midtby og indkøb.

LØBENDE MODERNISERET
De 128 m² er indrettet med flotte lyse materialer, og der er en gennemgående rød tråd igennem hele boligen.
Et gennemgående flot lyst gulv pryder køkken-alrummet, samt værelserne og flotte fronter matcher i både køkken, bryggers, toilet og på badeværelset. Intet er overladt til tilfældighederne.

- Sort eternittag fra 2017
- Udestue fra 2002 med termotag
- Træ-alu vinduer fra ca. 2011.
- Gulvvarme i bryggers og på badeværelse
- Køkken, bryggers, bad og toilet fra ca. 2011.
- Gulve og klinker er lagt i ca. 2011.

KOM MED INDENFOR
Ved ankomst til boligen er der indkørsel fra bagsiden af boligen. I tages imod af en dobbelt flisebelagt indkørsel, med plads til jeres køretøj, trailer samt gæsters køretøjer - indkørslen er endvidere i sammenhæng med boligens fine lukkede terrasse vendt mod vest.
I indkørslen finder du endvidere en lukket garage på 28 m², samt en carport på 18 m².

Ved indgang til boligen træder du ind i villaens lyse bryggers belagt med klinker, godt med skabsplads og med plads til vaskemaskine og tørretumbler i højde.
Herfra er der direkte indgang til boligens kerne, køkken-alrummet. Et flot, lyst og tidsløst køkken opført med køkken-ø, med et godt udsyn ud over stue og spisestue.
Fra stuen er der udgang til en udestue på 18 m² - en helt perfekt mulighed for længere sommeraftener.

I den anden ende af boligen finder du værelses-afdelingen. Afdelingen er indrettet med en fordelergang med adgang til et toilet samt et badeværelse med brus. Endvidere to gode og anvendelige værelser samt et rummeligt soveværelse med indbyggede skabe.

OPVARMNING OG KLOAKERING
Boligen er opvarmet med fjernvarme.
Boligen er separatkloakeret.

SE DEN NU
Har denne skønne bolig lige dét du leder efter? Bestil en uforpligtende fremvisning allerede i dag!
Kontakt os på 60 39 52 40 eller via vores hjemmeside www.brandeboligsalg.dk.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.