Brogårdvej 22, 7330 Brande

Yderst smuk og præsentabel storparcel i Uhre

UNIK MULIGHED FOR EN UNIK EJENDOM
Nu har du muligheden for at blive den nye heldige ejer af denne unikke og bemærkelsesværdige villa.

Villaen er beliggende på en 7.214 m² stor grund i Uhre - en rolig og tryg placering, på en privat/fællesvej,
Villaen er opført i 1998, og rummer med sine 143 m² kvalitet med gennemførte løsninger både inde og ude.

DETALJER UDOVER DET SÆDVANLIGE
Den unikke bolig på Brogårdvej 22 fremstår yderst smuk med de flotte murværksdetaljer i form af en smuk gesims, der fremspringer vandretliggende under tagrenderne hele vejen omkring boligen.
I kombination med det flotte sortglaceret tegltag og de smukke mahognivinduer og døre, afspejles boligens stærke karakter og flotte fysiske udformning.

Villaen er opført i pæne lyse mursten, som også gør sig gældende på den fuldmurede carport på 60 m², i sammenhæng med et værksted.
Ejendommens flotte bygninger kombineres med en nydelige og velanlagt have, som prydes af mange fine træer, bede og buske. Det udstråler det i sin helhed en gennemførlighed af en velkomponeret ejendom.

KOM MED INDENFOR
Ved indgang til boligen træder du ind i en rummelig og lys entré med åben forbindelse til et bryggers. Herfra kan du tilgå boligens nyere badeværelse fra 2020 med brus. Går du til den anden side, træder du ind i boligens rummelige soveværelse.
Den sidste dør i entreen fører ind i boligens kerne, køkken-alrummet. Køkkenet er fra TVIS køkkener, og er moderniseret i 2014, og indrettet med en halvø, så man her har udkig udover spisestue/stue. Køkkenet er udstyret med ovn oppe i højde, indbygget køleskab og opvaskemaskine, kogeplade, emhætte og quooker. Tilhørende køkkenet befinder sig et godt viktualierum.

Ved spisebordet fremtræder en flot karnap, som beriger rummet med et smukt lysindfald. Via karnappen har du udgang til boligens fine lukkede terrasse, omkranset af en halvmur.
Fra køkken-alrummet kan du via et flot fransk dør i mahogni tilgå boligens fine stue.
Boligens sidste rum er et godt og anvendelig værelse, som man kan tilgå fra boligens køkken-alrum.

Der er gulvvarme overalt i boligen, pånær viktualeriummet, og der er etableret et genvex-anlæg som bidrager til et sundt indeklima.

OPVARMNING OG KLOAKERING
Boligen er opvarmet med jordvarme (varmepumpe) - varmepumpen blev skiftet 2021.
Boligen er spildevandskloakeret.

SE DEN NU
Skal du være den nye ejer af denne yderst bemærkelsesværdige og smukke villa - hvor pladsen ikke er en mangel? Så har du chancen nu!
Bestil en uforpligtende fremvisning på 60 39 52 40, eller via vores hjemmeside www.brandeboligsalg.dk.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.