Hesselvigvej 2, Skarrild, 6933 Kibæk

VELHOLDT ETPLANSVILLA BELIGGENDE I SKARRILD

Nu udbyder vi denne fine etplansvilla til salg.
Villaen er beliggende lige udenfor Skarrild, 6933 Kibæk.

Kendetegnet ved Hesselvigvej 2 er særdeles skøn natur, med b.la. en flot udsigt over åben mark og den flotte velanlagte have.

Boligen er opført i 1962 og rummer 150 m² bolig + 20 m² kælder. Yderligere vil man komme i besiddelse af en garage på 38 m², samt et udhus på 61 m².
Gulstensvillaen er beliggende på en 2.199 m² stor grund - som allerede afspejler sig ved ankomst til boligen via den rummelige og brede flisebelagte indkørsel.

VELANLAGT HAVE
Haven er yderst velholdt og velanlagt. Haven byder på mange hyggelige og private kroge, i blandt mange flotte bede og buske.
Der er endvidere anlagt køkkenhave, og et fint drivhus som pryder havens ene hjørne.

KOM MED INDENFOR
Ved indtræden til boligen bevæger du dig ind i en fin og rummelig entré belagt med røde teglklinker.
Fra entreen er der b.la. nedgang til kælderen, et godt og rummeligt værelse, og til sidst boligens fine og lyse køkken fra 2004, med indbyggede skabe og med spiseplads.
Fra køkkenet bevæger man sig videre ind i en fordelergang, hvor du herfra har tilgang til et fint badeværelse med brus. Her får du både god skabs- og gulvplads.
Dernæst boligens rummelige og hyggelige stue - ligeledes med god plads til fremtidens familiære stunder samt gæster. Fra stuen er der udgang til en dejlig overdækket terrasse.

For enden af fordelergangen finder man til sidst et rummeligt soveværelse samt endnu et godt værelse. Begge værelser er med indbyggede skabe.
I kælderen finder man et vaskerum samt et disponibelt rum.

OPVARMNING OG KLOAKERING
Boligen er opvarmet med oliefyr.
Boligen er fælleskloakeret.

HVOR BOSÆTTER JEG MIG?
Skarrild er begunstiget af en særdeles skøn natur med Skjern Å løbende gennem byen, og har i øvrigt naturpark og mange faciliteter som indkøb, skole, daginstitution, kultur- og Idrætscenter, Skarrild Kirke mv., og så er der ikke langt til Herning.
Skarrild har et godt lokalt sammenhold med velfungerende borgerforening som står for flere arrangementer som årligt afholdes i byen.

SE DEN NU
Kunne denne fine og velholdte gulstensvilla have interesse for dig?
Kontakt os på 60395240, eller info@brandeboligsalg.dk.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.