Engbækparken 26, 7361 Ejstrupholm

FLOT NYERE OPFØRT VILLA, BELIGGENDE I EJSTRUPHOLM

DIT NYE HJEM?
Vi har nu æren af, at kunne udbyde denne fine nyere opførte bolig til salg!
En yderst flot og præsentabel villa, beliggende for enden af en lukket stikvej - tæt på naturskønne omgivelser.

HVOR BOSÆTTER JEG MIG?
Du/I bosætter jer i Ejstrupholm, som ligger i det smukke midtjyske landskab, med ca. 1650 indbyggere. Ejstrupholm en aktiv by med et rigt foreningsliv.
Få minutter fra boligen kan man tilgå hverdagens daglige gøremål såsom; indkøb, skole og dagsinstitutioner.
Skal man pendle på arbejde, er der kort afstanden til motorvejen, hvilket giver hurtig forbindelse med nord, syd, øst og vest Jylland og forkortelse af rejsetiden til og fra arbejde eller familie.

Grunden rummer hele 1.144 m² hvorpå boligen udgør 182 velindrettede kvadratmeter - en komplet indretning uden spildplads.
Foruden boligen er der integreret hele to separate garager med elporte - hvor den ene ligeledes er med høj dobbelt port på 2,85 m - hvor der er plads til evt. firmabil mv. I den anden garage, finder man indgangen til boligen.
Indkørslen er bred og belagt med fliser. Her er der både plads til jeres bil, trailer og gæsters køretøjer. Haven er belagt med græs, og er dejlig nem at vedligeholde.

KOM MED INDENFOR
Bryggerset kan man ligeledes tilgå udefra - og det første man møder et et rummeligt rum, belagt med pæne grå fliser. Opbevaringsplads er der masser af, samt plads til vaskemaskinen samt tørretumbleren, som er placeret oppe i højden.
Fra bryggerset bevæger du dig direkte ind i boligens kerne, køkken-alrummet. Rummeligt, lyst og med loft til kip. Køkkenet er opført parallel med en køkken-ø i flotte lyse materialer. Køkkenet har integreret quooker, ovn og kombiovn, samt emhætte integreret i loftet.
Der er endvidere udgang til boligens dejlige lukkede og overdækkede terrasse.

Fra køkkenet kan man b.la. tilgå et godt kontor/værelse, og boligens lyse stue.
Stuen tilgår man igennem en flot fransk dobbeltdør. De store gulv til loft vinduer ud mod haven, beriger rummet med et flot lysindfald.

I den anden ende af huset finder man soveafdelingen. Via den lyse fordelergang kan du tilgå to gode og anvendelige værelser, begge med indbyggede skabe. To flotte badeværelser med brus, og det ene med badekar.
Til sidst boligen soveværelse, med eget separat walk-in.

INFORMATIONER OM BOLIGEN
Boligen er prydet med flotte lyse gennemgående gulve med gulvvarme, og hvide troldtektlofter. I køkkenet er der integreret tre ovenlysvinduer.
Taget er et flot sort tagsten, hvorpå der er etableret solceller.

OPVARMNING OG KLOAKERING
Boligen er opvarmet med fjernvarme
Boligen er separatkloakeret

SE DEN NU
Denne flotte og moderne bolig har alt hvad børnefamilien har brug for - og SKAL opleves!
Kontakt os for en fremvisning på 60395240, eller via vores hjemmeside www.brandeboligsalg.dk.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.