Tingskoven 6, 7330 Brande

VELHOLDT OG INDFLYTNINGSKLAR BOLIG PÅ TINGSKOVEN I BRANDE

EN VELUDNYTTET PLANLØSNING
På en attraktiv beliggenhed i Brande finder man denne fine og yderst velholdte villa.

Boligen er opført i 1996, og udgør med sine 130 m², en veludført planløsning, med køkken-alrum, rummelig stue og hele 4 gode værelser.

VED ANKOMST TIL BOLIGEN
Når I ankommer til huset, tages i varmt imod af de opvoksede træer og buske samt den rummelige indkørsel med plads til både jeres bil, trailer og gæsters køretøjer. I den flisebelagte indkørsel finder i desuden den dobbelte carport og et isoleret skur.
Bevæg jer nu ind i den hyggelig have, hvor I kan nyde flere private hyggekroge og en god terrasse med fliser.
Boligen er beliggende på en hjørnegrund godt omkranset af natur og skov - her har man privatliv, samtidig med at man er en del af et godt naboskab.

KOM MED INDENFOR
Hoveddøren finder man på bagsiden af boligen, hvor du træder ind i godt bryggers med indbyggede skabe, og med vaskemaskine og tørretumbler oppe i højde. Herfra er der ligeledes indgang til et godt værelse.
Fra entreen bevæger du dig direkte ind i boligens kerne, det lyse køkken-alrum. En fin vindueskarnap beriger alrummet med et fantastisk lysindfald og rummelighed. Herfra kan man tilgå yderligere to gode og anvendelige værelser med indbyggede skabe.

En flot fransk dør forbinder køkken-alrummet med boligen rummelige stue. Fra stuen er der udgang til villaens flotte flisebelagte terrasse.
Endvidere rummer boligen endnu en entre med tilgang til et lyst og pænt badeværelse med brus og et rummeligt soveværelse med indbyggede skabe.

Der er gulvvarme flere steder i huset - herunder bryggers og på badeværelset.

HVOR BOSÆTTER DU DIG?
Køreturen til motorvejen og Brande Togstation er ganske kort. Skole og børnehave er begge inden for kort cykelafstand. Samtidig kan du nå flere forskellige supermarkeder og butikker i bil indenfor 5 minutter. Brande byder desuden på rideklub, stadion, Golfklub samt et rigt kultur- og foreningsliv, og så har Brande et omfattende stisystem, som gør det trygt og overskueligt at færdes i byen for både børn og voksne.

OPVARMNING OG KLOAKERING
Boligen er opvarmet med naturgas, men ifølge Brande Fjernvarmes udrulningsplan bliver der gravet fjernvarme ind i 2025.
Boligen er separatkloakeret.

SE DEN NU
En helt igennem velbeliggende og velindrettet villa, i et børnevenligt kvarter - så kunne det have interesse for dig/jer? Så bestil en uforpligtende fremvisning!

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.