Poppelvej 2, 7330 Brande

GULSTENSVILLA MED MANGE MULIGHEDER

Nu har du muligheden for, at komme med tilbage i en unik tidslomme fra 1960'erne.
Denne bolig står overvejene i original stand.

Boligen er beliggende på Poppelvej 2 i Brande, en stille og rolig afsidesliggende vej.
Tæt på indkøb, Fakta og Netto, skole samt tæt på Brande Midtby som man kan tilgå via gangbroen over jernbanen, blot få minutters gang fra boligen.

På den 823 m² store grund, udgør villaen 137 m² bolig. I forlængelse med boligen er der tilhørende en rummelig carport, værksted og skur.
Boligen er opført i 1964, og er senere tilbygget i 1976.

Boligen er indrettet som følger:
- Entré
- Fordelergang
- Badeværelse
- Værelse
- Spisestue, med indgang til et viktualierum.
- Køkken
- Bryggers

Yderligere rummer boligen
- 3 gode og anvendelige værelser
- Rummelig stue
- Udestue på 20 m²

Boligen er per definition fuldt ud retro, der stadig rummer mange af de originale og gamle detaljer som danner ramme om boligens historie.

Tilhørende kommer man i besiddelse af en ugeneret have. Endvidere er der tilhørende boligen en carpor, i forlængelse med et skur på 33 m²

Brænder du også for at bevare de originale detaljer, eller leder du efter en bolig hvor du kan sætte dit eget præg? Så er denne 60'er villa et rigtig godt bud! Bestil en uforpligtende fremvisning allerede i dag.

Boligen er pt. opvarmet med naturgas, men der er gravet fjernvarme ind som kun mangler at blive tilmeldt. Evt. udgifter til tilmelding afholdes af køber.
Boligen er fælleskloakeret, men der er planlagt separatkloakering med ikrafttrædelse fra 2022. Udgiften hertil afholdes af køber.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.