Vibevej 6, 7330 Brande

SMUK ARKITEKTTEGNET VILLA, BELIGGENDE PÅ VIBEVEJ I BRANDE

STILREN OG VELBELIGGENDE
På en attraktiv og børnevenlig villavej, ligger denne smukke arkitekttegnede villa!

Villaen fremtræder med en gul murstensfacade og sorte aflange arkitektoniske vinduer - som giver et unikt og stilrent udtryk.
Yderligere præsenterer villaen sig med moderne og kompetente materialer der er gennemgående i hele boligen.

Boligen er opført efter tegninger af Domo, Arkitekt- og ingenørfirma i 1968, der på bedste vis har formået at skabe en veludført planløsning, som rummer tid og plads til familien.

EN KOMBINATION MELLEM DET FUNKTIONELLE OG DET ARKITEKTONISKE
I en kombination mellem de arkitektoniske detaljer og den veludnyttede planløsning får man en skøn bolig, hvor fornemmelsen af en luftig og varm atmosfære er kendetegnet.

Villaen fordeler sig på hele 263 m² fordelt på to etager, med hhv. 190 m² i stueplan, 73 m² på 1. sal, og tilhørende en kælder på 14 m².
Indenfor fremstår boligen funktionel og lys, og har igennem årene gennemgået en løbende modernisering.

KOM MED INDENFOR
Ved indgang til boligen bliver man mødt af en rummelig og lys entré, belagt med flotte klinker. Herfra kan man herfra tilgå boligens 1. sal via den flotte og stilrene trappe, og et pænt gæstebadeværelse med gulvvarme. Badeværelset er opført med pæne lyseblå klinker, samt et nyere mosaik klinkegulv. Entreen ligger centralt i boligen, og man kan herfra tilgå alle husets ender.
Her får du et rummeligt og lyst køkken-alrum. Køkkenet er fra 2010 - opført med skuffesystemer, med pæne sorte fronter. Køkkenet har en fin vinkel ud, så man herfra har udsyn over spisestuen. Der er i 2022 lagt en flot og lyst vinyl parketgulv med lyddæmpning, som er gennemgående fra køkkenet til og med boligens stue.
Fra køkkenet er der indgang til et godt bryggers. Her har man ligeledes indgang udefra, skabe til opbevaring samt plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Boligens stue emner af ro og en dejlig atmosfære. De store vinduer beriger med et smukt lysindfald, som kombineres med varmen fra den indbyggede brændeovnen. Der er herfra udgang til en hyggelig flisebelagt terrasse, hvor en del af terrassen er overdækket.
I den anden ende af huset, kan man fra fordelergangen tilgå to gode og anvendelige værelser, et soveværelse og badeværelse med brus opført i samme stil som køkkenet.

Boligens 1. sal prydes med flotte mørke hanebånd gennem hele loftet og smukke fyrretræs plankegulve. Trappen er en herlighed i sig selv, med et moderne, stilrent og enkelt udtryk.
1. salen rummer herved en repos og to værelser, hvor det ene værelse har udgang til en svalegang. Yderligere er der mulighed for, at udnytte endnu uudnyttede loftrum - så mulighederne er mange!

ET INDTAGENDE UDEMILJØ
En flot og rummelig træterrasse, med udgang fra køkken-alrummet pryder sublimt boligens arkitektoniske linjer - en bevægelse, som samtidig muliggør at begge terrasser vender optimalt i forhold til solen, med mulighed for både at nyde morgen, middag og aftensolen.
Boligens have vækker beundring med den flotte græsbelagte plæne, de lige linjer med granitskaver, frugttræer og blomsterbede. Et udeliv som hele familien vil kunne nyde godt af.
Grunden udgør hele 1.162 m². En rummelig flisebelagt indkørsel kranser op til boligen. Hertil hørende en pæn carport i sammenhæng med et godt skur på 11 m².

OPVARMNING OG KLOAKERING
Boligen er opvarmet med fjernvarme. Varmeveksleren er fra ca. 2020.
Boligen er fælleskloakeret.

SE DEN NU
En smuk arkitekttegnet villa på en attraktiv villavej, hvor funktionalitet er kendetegnet - kunne måske have interesse for dig? Bestil allerede en fremvisning i dag - så finder vi en tid der passer dig.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.