Arnborgvej 11B, Fasterholt, 7330 Brande

HYGGELIGT BYHUS I FASTERHOLT

DIT NYE HJEM?
Nu kan denne gulstensvilla blive dit nye hjem! Med naturen i baghaven, og på en stor og rummelig grund - er mulighederne mange!

HVOR BOSÆTTER DU DIG?
Du bosætter dig i Fasterholt beliggende ca.10 min. fra Brande og 20 min. fra Herning.
Fasterholt er en hyggelig landsby med sammenhold, der tilbyder forskellige aktiviteter og foreningstilbud. Man kan nyde naturen ved og omkring villaen, hvor man finder skønne naturområder med både skov og hede. De tidligere brunkulslejre i Søby ligger også med kort afstand herfra. Så hvad enten man er til sport, gåture med hunden eller en løbetur i den smukke natur, er der masser af muligheder i området.
Her finder man både vuggestue, børnehave og SFO. Skal børnene i skole, er der ligeledes gode transportmuligheder til Arnborg skole med bus, med afgang fra SFO'en.

INDFLYTNINGSKLAR BOLIG
Boligen fremstår velholdt og totalt indflytningsklart. Boligen indeholder 137 veludnyttede kvadratmeter, med b.la. 4 værelser, køkken-alrum og rummelig stue.
Boligen fremstår lyst, med flere gode vinduespartier, lyse gulve og lofter.

Ved indkørsel til boligen, bliver man mødt af en fin overdækket terrasse, med helt nye tagplader på - så her kan man nyde mange aftener, både tidligt og sent på året.
Ved siden af det overdækkede areal, er der god plads til parkering af biler. I forlængelse med huset, befinder sig ligeledes et nyere og rummeligt skur, som man kan tilgå både fra indkørslen og fra baghaven.

VELINDRETTET PLANLØSNING
Med indgang gennem boligens entré, kan man både tilgå boligens første sal, samt boligens fine og velholdte køkken-alrum. I køkkenet finder du hvidevarer såsom, komfur, emhætte, køleskab og opvaskemaskine.
Spisestuen, rummer god plads til et spisebord med plads til familien, og ligeledes indeholder rummet en hyggelig brændeovn - hvilket giver en god centralvarme til boligen.
Fra spisestuen er der åbnet op ind til boligens rummelige stue. Her er der god plads til et godt sofaarrengement, der kan rumme boligens kommende gæster. Endvidere er der udgang til en fin afskærmet flisebelagt terrasse, med udsigt over den ene del af haven.

Fra spisestuen er der ligeledes tilgang til boligens fine badeværelse med brus, samt et rummeligt værelse.
Går man videre, træder man ned i bryggerset, med god plads til vaskemaskine og tørretumbler, samt en fryser hvis der er behov for dette. Fra bryggers er der adgang til to værelser samt udgang til haven.

På 1. salen er der etableret ét rummeligt og godt værelse, med udsigt udover boligens have.

HAVEN
Her vil du komme i besiddelse af en 2.679 m² stor grund! Haven er velanlagt - med mulighed for mange timers fodboldkampe/aktiviteter med familien!
Haven er ligeledes dejlig nem af vedligeholde - og mulighederne er mange for gode ideer.

OPVARMNING
Boligen er opvarmet med fjernvarme og brændeovn. Bemærk: Brændeovn skal skiftes ved ejerskifte.

SKAL OPLEVES
Boligen på Arnborgvej 11B SKAL opleves! - Kontakt os for en uforpligtende fremvisning på 60395240 eller via vores hjemmeside www.brandeboligsalg.dk.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.