Skovbrynet 191, 7330 Brande

Yderst velholdt og moderniseret andelsbolig i Brande

DIT NYE HJEM
Vi har nu æren af, at kunne udbyde denne fine bolig til salg!
En yderst velholdt og løbende moderniseret andelsbolig, beliggende på en attraktiv og stille lukket vej.

Her får man naturen lige i baghaven - og ligeledes nærliggende børnehave samt Dalgasskolen, via gode stisystemer. Ligeledes sti med kort afstand til Ejstrupholmvej, SIEMENS GAMESA og Bestseller.

På den 880 m² store grund udgør andelsboligen 96 velindrettede kvadratmeter - en komplet indretning uden spildplads.

Boligen har inden for de seneste år gennemgået en omfattende modernisering, hvor b.la. flere indvendige døre samt vinduer er skiftet med undtagelse af hoveddøren, et nyere flot laminat gulv er lagt i størstedel af boligen.
Endvidere er der sat et flot og lyst køkken ind, samt badeværelsesmøblet på badeværelset er skiftet.

BOLIGENS INDRETNING
Man træder ind i boligens flotte og lyse entré, hvor man herfra kan tilgå sig boligens badeværelse med brus og gulvvarme - samt et godt og anvendeligt værelse.
Boligens stue befinder sig midt i boligens kerne. Her rummer stuen god plads til både et fint sofaarrangement, og plads til de kommende gæster ved spisebordet. Stuen fremstår ligeledes flot og lys med de nyere lyse gulve, samt det lyse loft.
I sammenhæng med stuen, ligger boligens flotte køkken. Køkkenet er placeret rundt om et hjørne, så man her både kan være i fred, og samtidig være en del af køkken-stue miljøet. Køkkenet er opført i skuffemoduler, med hvide fronter og et flot køkkenbord i trælook.
Fra køkkenet er der direkte udgang til boligens bryggers, med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Bryggerset har ligeledes udgang til indkørslen - så boligen har hele to indgange.

VELANLAGT HAVE
Fra boligens stue, kan man via terrassedøren tilgå boligens fine flisebelagte terrasse. Terrassen er afskærmet med et flot brunt stakit - hvor man stadig har udkig til haven.
Haven er nydelig og yderst velanlagt. Her er der god plads til leg og aktiviteter for hele familien. Haven er nem at vedligeholde og ligeledes prydet med et flot bed - endvidere er der etableret en mindre flisebelagt terrasse, med plads til solsenge eller et havebord. Ligeledes er haven afskærmet med hæk hele vejen omkring i haven.

ANDELSBOLIGFORENINGEN SKOVBRYNET NORD lll
Andelsboligen er en del af særdeles velfungerende andelsboligforening med i alt 10 boliger.

Alle hårdehvidevarer følger med i handlen og ejes af andelsboligforeningen (emhætte ejes dog af andelshaveren).

OPVARMNING OG KLOAKERING
Boligen er opvarmet med naturgas og en luft til luft varmepumpe etableret i 2022 - hvilket vil betyde at varmeregningen højst sandsynligt vil blive lavere næste år.
I følge Brande Fjernvarmes udrulningsplan, vil der blive etableret fjernvarme allerede i løbet af 2023.
Boligen er separatkloakeret.

SE DEN NU
Skal denne fine andelsbolig være dit næste hjem?
Bestil en uforpligtende fremvisning på 60395240, eller via vores hjemmeside www.brandeboligsalg.dk.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.