Skovvænget 4, 7361 Ejstrupholm

VELHOLDT ETPLANSVILLA BELIGGENDE NÆR NATURSKØNT OMRÅDE

På Skovvænget 4 i Ejstrupholm finder du denne hyggelige og yderst velholdte 70'er villa i ét plan.

Villaen er beliggende på en stille vej, med kun få 100 meter til skøn natur, med skov og fornøjelsen af Ejstrupholm sø.
Desuden er villaen beliggende centralt i byen, med under 10 minutters gang til indkøb og skole, og under 100 meter til fritidsfaciliteter og børnehave.

Boligen er opført i 1972, og med sine 50 år i år, fremstår boligen stadig pæn og gennemført med sine solide materialer.

PLADS TIL DIG OG DINE BEHOV
Boligen er for dig der prioriterer funktionalitet og plads til familien.
I boligens 144 m², får du flere gode rummelige rum som er yderst hensigtsmæssige til den kommende børnefamilie, eller parret som ser mulighederne i den gode planløsning. Her er mulighederne er mange!

Ved ankomst til boligen bliver du mødt af den rummelige flisebelagte indkørsel med plads til parkering af køretøjer, gæsters køretøjer, trailer, m.m. I sammenhæng med boligen befinder sig ligeledes en fin garage med port.

KOM MED INDENFOR
Der er indgang via boligen baggang/bryggers. Her får du godt med skabsplads, samt bordplads med vask. Der er ligeledes plads til vaskemaskine eller en vaskesøjle.
Fra bryggerset er der indgang til boligens rummelige køkken. Køkkenet rummer god plads til familiens travle hverdag med madlavning, lektier og måltider - som kan klares ved spisepladsen.

Fra køkkenet bevæger du dig videre til en fordelergang hvor du herfra kan tilgå stuen. Stuen udstråler en varm og hyggelig atmosfære og beriges med et flot lysindfald igennem de store vinduer.
Endvidere kan du tilgå en rummelig og opvarmet udestue, igennem den dobbelte terrassedør. Udestuen byder på god plads til b.la. arrangementer, eller de kommende familiære stunder.

Fra fordelergangen kan du endvidere tilgå boligens badeværelse med gulvvarme fra 1996, et gæstetoilet, gæsteindgang, to gode og anvendelige værelser samt et rummeligt soveværelse med indbyggede skabe.

UDEMILJØET
Grunden rummer 996 m², og byder på en græsbelagt have, prydet med flere fine buske og træer. Der er god plads til leg og boldspil for hele familien. Du får endvidere en dejlig overdækket terrasse, belagt med fliser.

OPVARMNING OG KLOAKERING
Boligen er opvarmet med fjernvarme.
Boligen er separatkloakeret.

SE DEN NU
Skal denne fine gulstensvilla danne rammerne om dit og din families kommende hjem? Bestil en uforpligtende fremvisning.
Kontakt os på 60 39 52 40, eller via vores hjemmeside www.brandeboligsalg.dk.

HVOR BOSÆTTER JEG MIG?
Du/I bosætter jer i Ejstrupholm, som ligger i det smukke midtjyske landskab, med ca. 1650 indbyggere. Ejstrupholm en aktiv by med et rigt foreningsliv.
Få minutter fra boligen kan man tilgå hverdagens daglige gøremål såsom; indkøb, skole og dagsinstitutioner.
Skal man pendle på arbejde, er der kort afstanden til motorvejen, hvilket giver hurtig forbindelse med nord, syd, øst og vest Jylland og forkortelse af rejsetiden til og fra arbejde eller familie.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.