Tinghøjvej 61, 7330 Brande

Charmerende etplansvilla med 5 værelser, beliggende i et roligt kvarter

VELKOMMEN TIL TINGHØJVEJ 61, 7330 BRANDE

Leder du efter en rummelig velindrettet samt velbeliggende bolig - så er det nu du skal se med.

På Tinghøjvej 61 i Brande har vi glæden af at udbyde en hyggelig gulstensvilla, som ligger på en rolig lukket villavej.
Her kommer du/I til at bo i et roligt villakvarter med naturen og indkøb tæt på.

På den 822 m² store grund står denne villa fra 1973 opført. Villaen rummer med sine 155 m² bolig bl.a. 5 gode indretningsvenlige værelser, badeværelse og gæstetoilet.

Når I ankommer til huset, tages i varmt imod af de opvoksede træer og buske samt den rummelige indkørsel med plads til både jeres bil, trailer og gæsters køretøjer. I den flisebelagte indkørsel finder i desuden den dobbelte carport, opvarmet værksted, brændeskur og cykelskur. Bevæg jer nu ind i den hyggelige blomsterfyldte have, hvor I kan nyde flere private hyggekroge og en god sydvestvendt terrasse med fliser.

Boligen er én længe med entré og bryggers i midten. I den sydvestlige ende af villaen finder I et pænt og velholdt køkken, opført i ca. 2008 med rigtig god skabsplads i form af skuffesystemer.
Herfra bevæger man sig ind i en spisestue i forlængelse med stue, med brændeovn, luft til luft varmpumpe og store gulv til loft vinduer langs hele bagvæggen - med udgang til den flisebelagte terrasse. Stuen fremstår ubevidst som en intergreret del af haven og samtidig giver vinduerne et helt unikt lysindfald.

I den nordvestlige ende af boligen kan man igennem den praktiske fordelergang tilgå 5 gode og indretningsvenlige værelser inkl. soveværelse. Et rummeligt og lyst badeværelse med god plads til børnefamilien, samt et charmerende og originalt gæstetoilet, opført i flotte grønne retro fliser. Endvidere et godt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, og ved siden af en fin entré med plads til at byde de fremtidige gæster velkomne.

Der er gulvvarme flere steder i huset - herunder i køkken, bryggers og på det store badeværelse.

Køreturen til motorvejen og Brande Togstation er ganske kort. Skole og børnehave er begge inden for kort cykelafstand. Samtidig kan du nå flere forskellige supermarkeder og butikker i bil indenfor 5 minutter. Brande byder desuden på rideklub, stadion, Golfklub samt et rigt kultur- og foreningsliv, og så har Brande et omfattende stisystem, som gør det trygt og overskueligt at færdes i byen for både børn og voksne.

En helt igennem velbeliggende og velindrettet villa, i et børnevenligt kvarter - så kunne det have interesse for dig/jer? Så bestil en uforpligtende fremvisning!

Boligen er opvarmet med naturgas, brændeovn samt luft til luft varmepumpe.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.