Uhre Byvej 15B, 7330 Brande

Hyggeligt byhus i Uhre, med en naturskøn udsigt

På en rolig og stille vej i Uhre, er dette charmerende byhus beliggende.

Her får du/I en bolig, der præsentere sig som en inkluderet del af naturen, hvor omgivelserne emner af idyl og ro.

Uhre er en populær landsby med et meget velfungerende aktivt lokalsamfund. Tilhørende rummer byen den populære Uhre Friskole med SFO og fribørnehaven "Uhrskoven" som omdrejningspunkt. Uhre er ligeledes begunstiget med dens smukke natur, hvor man kan begå sig i området "Uhre naturpark".

Boligen er opført i 1992 og fremstår, med sine 99 m² bolig og 20m² udestue, meget pænt og velholdt.

Boligen byder på rummelige og lyse rum og en flot og charmerende udestue på 20 m² med højt til loftet, og med ovenlys- og panorama vinduer. Fra udestuen har man den smukke udsigt ud over åben mark, og lige præcis hér, fremstår boligen som en intergreret del af naturen.

Boligen er indenfor de seneste år moderniseret med b.la. et nyere køkken fra 2016, samt etableret en luft til luft varmepumpe. Boligen er endvidere opvarmet med brændeovn og elpaneler. Der er gulvvarme i køkken og bad.

Boligen er indrettet som følger:
- Bryggers, med indbyggede skabe samt plads til vaskemaskine og tørretumbler
- Rummeligt og lyst køkken, opført i pæne lyse materialer og charmerende udskæringer. Køkkenet er endvidere godt udnyttet, så der er plads til familiens hobby/aktivitet.
- Alrum og stue i ét. I rummet emmer brændeovnen af stemning og en god atmosfære - fra stuen er der ligeledes udgang til boligens udestue
- Et godt og anvendeligt værelse, med et indbygget skab
- Entré
- Badeværelse med brus
- Boligens soveværelse, med indbyggede skabe langs den ene væg

Grunden udgør 568 m², og rummer en hyggelig græsbelagt have prydet med flotte blomsterbede. En tilhørende flisebelagt terrasse vend mod sydvest, så her er der rig mulighed for at nyde solen det meste af dagen.
Tilhørende boligen, befinder sig en fuldmuret garage i sammenhæng naboens garage. En god og bred flisebelagt indkørsel grænser op til garagen.


Kunne denne bolig have interesse for dig/jer? Så bestil en uforpligtende fremvisning!

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.