Mylius-Erichsensvej 7, 7330 Brande

UTROLIGT HYGGELIG BYHUS BELIGGENDE I BRANDE

MYLIUS-ERICHSENSVEJ 7, 7330 BRANDE

Bo kun 5 min. væk fra Brande Midtby, i det hyggeligste byhus!

Flot og præsentabel villa beliggende på en rolig og attraktiv vej i den østlige bydel. Fra boligen er der kort afstand til Dalgasskolen samt indkøb i FAKTA, og ligeledes kort afstand til byens store arbejdspladser Siemens Gamesa og Bestseller.
Flot og velholdt villa fra 1960. Villaen har gennemgået en større renovering i 2008, og fremtræder indbydende med en flot vandskuret og nymalet facade, med sorte IBF-cementtagsten. Vinduer og døre, samt alt indvendigt blev skiftet i 2008.

Villaen rummer 88 m² bolig, fordelt på en rigtig god og praktisk planløsning. Fra bryggerset er der adgang til et yderst anvendeligt disponibelt rum/kontor på ca. 12m², der giver et samlet etagemeter på ca. 100 m².

Lavt energiforbrug:
Der er etableret et solcelleanlæg fra 2012 - som bidrager til et lavt elforbrug. Sælgers nuværende elforbrug i perioden 01-10-2020 - 30.09.2021 er kr. 10.500 og beløbet dækker både el til opvarmning og husholdning.

Boligen opvarmes med 2 stk. luft til luft varmepumper, el-gulvvarme i køkken, bryggers, gang og badeværelse, elradiator i værelser samt brændeovn i stuen. Herudover er der etableret ventilationssystemet DUKA One, der giver et godt indeklima i boligen.

Boligen er indrettet som følger:

- Entré
- Flot køkken, opført i lyse og tidsløse materialer
- Hyggelig stue med integreret brændeovn i muren, som bidrager til en varm og hyggelig stemning. Endvidere er der loft til kip, med LED loftspots
- Endvidere har man fra stuen udgang til en nyere havestue med termotag, på 18 m² fra 2011
- Soveværelse, i sammenhæng med et walk-in
- Et godt værelse
- Et dejligt lyst disponibelt rum/kontor med luft til luft varmepumpe
- Lyst bad med bruseniche
- Baggang med god skabsplads, samt plads til vaskemaskine og tørretumbler

Indvendig fremtræder boligen ligeledes flot, med vandskurede hvide vægge og med loft til kip i alle rum, hvilket giver rummet en flot virkning.

Grunden udgør 824 m². Udover boligen rummer grunden ligeledes en garage med el-port, i sammenhæng med et redskabsskur. Hyggelig forhave med granitskærver og buske, hermed dejligt nemt at vedligeholde. Der endvidere beliggende to flisebelagte indkørsler, hvor den ene rummer plads til mere end én bil.

Rummelig baghave, hvor der er plads til mange aktiviteter, og familiære stunder. Haven ligger ugeneret fra vejen - så her kan man være i ro og fred, og nyde solen fra sydvest. I haven er der ligeledes et nyere brændeskur, et drivhus og en masse bede, frugttræer samt urtehave. Der er endvidere boring til havevanding.
Dejlig terrasse - hvor et stykke af den er overdækket. Der er udgang til terrassen fra udestuen og baggangen.

Kunne denne hyggelige og velbeliggende bolig være noget for dig/jer? Så bestil en uforpligtende fremvisning!

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.