Vestervang 6, 7361 Ejstrupholm

VELKOMPONERET VILLA BELLIGENDE I EJSTRUPHOLM

VESTERVANG 6, 7361 EJSTRUPHOLM

Velbeliggende og velindrettet villa, med plads til hele familien!
Praktisk, spændende og optimal planløsning, fordelt på to etager.

Boligen byder på mange fine løsninger og detaljer, som får villaen til at fremstå velkomponeret.

HVOR BOSÆTTER JEG MIG?
Du/I bosætter jer i Ejstrupholm, som ligger i det smukke midtjyske landskab, med ca. 1650 indbyggere. Ejstrupholm en aktiv by med et rigt foreningsliv.
Få minutter fra boligen kan man tilgå hverdagens daglige gøremål såsom; indkøb, skole og dagsinstitutioner.
Skal man pendle på arbejde, er der kort afstanden til motorvejen, hvilket giver hurtig forbindelse med nord, syd, øst og vest Jylland og forkortelse af rejsetiden til og fra arbejde eller familie.


Den gule murstensvilla blev opført i 1972 på en 873 m² stor grund - og senere ombygget i 1983. Villaen fremstår solid og yderst velholdt - opført i gode og kvalitetssikre materialer.

Endvidere er der installeret et solcelleanlæg i 2012, som bidrager til en god besparelse i elforbruget.

Ved indgang til boligen bliver man mødt af en entré, i sammenhæng med et godt og anvendeligt bryggers - god skabsplads, og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Til venstre fra bryggerset befinder sig et depot/værksted.

Fra entreen er der indgang til boligens rummelig køkken-alrum, som er opført i lyse og tidsløse materialer og gulvvarme. Det store vinduesparti ud mod haven bidrager til et god lysindfald i hele rummet, samt glasparti-væggen ud mod fordelergangen, med skydedør - så man kan lukke for ud mod fordelergangen.
Fra køkken-alrummet er der udgang til boligens dejlige terrasse.

Nydelig og veludført fordelergang, med en flot trappe op til 1. sal. Fra fordelergangen kan man tilgå boligens badeværelse med brus og gulvvarme, boligens soveværelse, samt et endnu et værelse/walk-in closet, Begge værelse er med indbyggede skabe.

Ved opgang til 1. sal, bevæger man sig op i en rummelig stue, med udgang til en hyggelig svalegang/altan vendt med nordvest - så her kan man sidde og nyde aftensolen. Stuen rummer plads til hele familien, og kan være med til, at danne ramme for hyggelige og familiære stunder.
Endvidere, en fordelergang med tilgang til 3 gode og anvendelige værelser, samt et toilet.

Bred og rummelig indkørsel med plads til mere end én bil, i sammenhæng med en fin forhave, som ligeledes er nem at vedligeholde.
Bag boligen befinder sig en have med god plads belagt med græs, samt en nydelig terrasse belagt med fliser, som via en gangsti fører om til boligens skuer, og med udgang til boligens indkørsel.

Kunne denne nydelige og komplette villa, have interesse for dig/jer? - Så bestil en uforpligtende fremvisning.

Boligen er opvarmet med fjernvarme.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.