Dr Arends Vej 4, 7330 Brande

FLOT VELBELIGGENDE VILLA I BRANDE

DENNE FLOTTE VILLA, MED EN PERFEKTE BELIGGENHED - KAN NU BLIVE DIT/JERES KOMMENDE HJEM!

Velindrettet og velbeliggende villa i centrum af Brande, med utrolig kort afstand til alle byens faciliteter, samt dagligdagens vigtige gøremål.


EN VELBYGGET VILLA
Villaens røde tegltag i kombination med de flotte hvide dannebrogsvinduer, er gennemkomponeret og giver et enkelt stilfærdigt udtryk.

Villaen er bygget i 2009, og opført i gode og kvalitetssikre materialer, og I tro mod den klassiske murermestervilla stil med enkelhed og ærlighed - samt mange fine detaljer både inde og ude.
Boligen indeholder en praktisk og velindrettet planløsning fordelt på to etager, med hhv. 96 m² i stueetagen og 72m² på 1. sal. Et samlet boligareal på 168 m².

Indgangen til boligen, er en længere flisebelagt indkørsel. Ved entré ind til boligen, bevæger man sig ind i en flot og rummelig hall, med opgang til førstesal via en flot svungen trappe.
Hall'en fungerer samtidig som en foredelergang, da man herfra kan tilgå alle stueetagens rum.

Til venstre for indgangen ligger boligens praktiske bryggers. Et godt og solidt bryggers med god skabsplads, samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Ligeledes her, er boligen teknikrum beliggende.

Herefter, stueetagens badeværelse med brus, opført i pæne lyse klinker og materialer.
Yderligere et godt værelse/kontor, og til sidst boligens kerne - det rummelige og lyse køkken-alrum i forbindelse med stuen.

Her får du/I et flot HTH køkken, opført i lyse materialer med pæne udskæringer og indbyggede skabe. I køkkenet medfølger, emhætte, kogeplade, ovn, køleskab og opvaskemaskine.
I det rummelige køkken-alrum/stue er der plads til at huse både familie og gæster. Rundt omkring i rummet er der indsat store vinduespartier, der giver et utrolig godt lysindfald.

Der er en rigtig god loftshøjde i hele boligen, og gulvvarmen samt de lyse klinker er gennemgående i hele stueetagen.

Ved opgang til 1. sal bevæger man sig op på en rummelig repos hvor kvisten er fuld udnyttet - oplagt til benyttelse af stue, eller fællesrum. Endvidere endnu et pænt badeværelse med brus, som matcher dét i stueetagen.
Et lyst soveværelse med udgang til en brandtrappe (brandtrappen kan fjernes), samt to gode og lyse værelser, begge med terrassedør.
1 sal. er belagt med et solidt trægulv.

En gennemført villa, hvor materialerne går igen i de forskellige rum og giver en harmonisk sammenhæng.

Grunden rummer 274 m², og udover indkørslen er der etableret en fin flisebelagt terrasse, og en bred gangsti rundt om boligen.
Halvdelen af grunden er omkrænset af et højt pænt stakit, og den anden del er en høj bøgehæk.

Alt i alt en solid og præsentabel villa!
Kunne denne bolig være noget for dig/jer? Så bestil en uforpligtende fremvisning.

Boligen er opvarmet med fjernvarme.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.