Buelundvej 35, Blåhøj, 7330 Brande

Se her: I udkanten af Blåhøj by, finder du denne ejendom der består af villa på 135 m2 + 17 m2 havestue samt gode solide udbygninger på i alt ca. 236 m2.

Her er således rigtig god mulighed for hobbyvirksomhed, eller bare god plads til fritidsinteresser, alt efter behov og ønske.

Villaen ligger på en 2.140 m2 stor grund, hvoraf en del af grunden dels grænser op til skovbeplantning, og dels selv består af et område med let skov, og resten udgør have og fin gårdsplads.

Villaen opvarmes med fjernvarme, hvor Blåhøj Energiselskab hører til et af landets billigste leverandører af fjernvarme.

En fornuftig og regulær villa med tilhørende ovennævnte muligheder. Bl.a. kan nævnes at køkken har nyere inventar, fremtræder med ældre vinduer, men med termoruder der er udskiftet. Facadedøre er nyere.

Boligen er indrettet med:

- Entré med pænt klinkegulv
- Køkken med pænt lyst nyere inventar
- Dejlig stor vinkelstue med udgang til 17 m2 dejlig havestue
- Spisestue ( tidl. 2 værelser med mulighed for ændring til værelser igen).
- 2 værelser, heraf et med indb. skabe.
- Dejligt soveværelse med skabsvæg
- Bad med væghængt toilet og lyst inventar
- Bryggers med direkte indgang fra garagen

Derudover ca. 30 m2 god tør kælder med 3 disponible rum med støbte gulve. Anvendelig som viktualie, og med plads til fryser mv.

Endvidere det tilhørende tidligere smedeværksted, anvendeligt til mange formål + garage og udhus, samt separat beliggende større udhus/carport med god plads.

Der er direkte indgang fra garagen til husets bryggers.

Så går du med drømmen om god plads til din hobby og/eller virksomhed i tilknytning til boligen, kan det opfyldes her til en særdeles fornuftig pris.

Bestil en uforpligtende fremvisning. Ring til John på tlf. 31384988, eller Charlotte på tlf. 20942044.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.