Ørbækvej 51, 7330 Brande

Spændende og velholdt villa i Brande!

Velkommen til Ørbækvej 51!
En velholdt og velbeliggende villa i et attraktivt og børnevenligt kvarter i Brande.
Fra villaen er der gode stisystemer til Brande Midtby, hvor man kan tilgå alle hverdagens faciliteter.
600 meter fra boligen ligger Børnehaven "Vibereden", og den nyopførte skole "Artium", ligger kun 1,2 km væk - så her kan man nå de daglige gøremål i gå- cykelafstand.
Villaen er ligeledes beliggende tæt på naturskønne områder i form af Brandlund mose og hede, samt anlægget hvor der ligeledes er etableret en god og stor legeplads.

Pendler du på arbejde, ligger den midtjyske motorvej lige udenfor byen - hvor man kan nå Herning og Vejle på hhv. 20 og 30 minutter.

En flot villa opført i kalk-sandsten, fra 1973 og senere tilbygget i 1983.
Boligen fremstår velholdt, og er løbende moderniseret. Boligen byder på lyse opholdsrum og en velindrettet planløsning - helt ideel for børnefamilien. På siden af boligen strækker sig en isoleret dobbelt garage fra 1999, med epoxygulv og to el-porte. Endvidere en bred indkørsel belagt med fliser.
Vinduer er udskiftet i 2010.

Boligens 182 m² byder på en lys og rummelig entré, belagt med pæne klinker og troldtekt loft med loftspots. Entreen danner ramme for hverdagens praksis, i sammenhæng med et bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, samt bordplade med vask, og underskabe.

Fra entreen går man videre til fordelergangen hvor man kan tilgå alle boligens rum. Klinkerne med gulvvarme og loftet er gennemgående fra entreen.
Her finder man tre rummelige værelser, samt et soveværelse. To af værelserne er med indbyggede skabe, og det sidste værelse har udgang til boligens terrasse.
To gode badeværelser, begge med brus og gulvvarme. Det ene badeværelse er indenfor de seneste år moderniseret.

I den anden ende af huset finder man boligens lyse stue, i åben forbindelse med køkkenet. Stuen danner et hyggeligt indtryk med b.la. brændeovn, som er placeret centralt i rummet.
Vinduespartiet langs den ene væg og den flotte karnap integrerer haven i rummet - og er med til at give villaen kant og karakteristik.
Et pænt og velholdt 90'er køkken med siddeplads. Trægulvet er gennemgående i både stue og køkken.

Grunden på 939 m² rummer en have som skal opleves. Flot og velplejet, med nydelige bede belagt med granitskaver - hvilket også gør dem nemme at vedligeholde.
Forhaven er præsentabel og yderst indbydende hele vejen rundt. Rundt om boligen er der tilhørende en flisebelagt sti og to dejlige terrasser, hvor den ene er overdækket. Haven er vendt væk fra vejen, samt afskærmet med hæk og stakit.

Skal denne villa være med til at danne gode og trygge rammer for din familie? - så bestil en uforpligtende fremvisning!

Villaen er opvarmet med fjernvarme.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.