Vestermarken 7A, 7330 Brande

Allerede når du kører ind på gårdspladsen, fornemmer du at der her ligger noget særligt. EN VIRKELIG CHARMERENDE IDYLLISK VILLA SOM INGEN ANDRE HAR.

På en 1210 m² stor grund med attraktiv beliggenhed i stille kvarter med kort afstand til Brande Å, finder du denne smukke stråtækte idylliske ejendom "Gl. Vestermark", der er opført i 1887.

Villaen ligger i et absolut eftertragtet kvarter - Stille lukket vænge i nordvestlige bydel.

Boligen er som det fremgår ældre, men her er tale om en virkelig idyllisk og spændende villa som bør opleves.

Over tid er der foretaget forbedringer både ind- og udvendig, bl.a. er stråtaget fornyet ca. 2003 og fremtræder i god stand. Der er installeret luft/luft varmepumpe i stuen som supplement til eksisterende oliefyr samt et godt fastbrændselsfyr. Udhuset er tilbygget i 1984 iflg. BBR, og fremstår i samme idylliske stil som boligen, og rummer bl.a. et rigtig godt værksted, hvor der samtidig er en god anvendelig kælder under det meste af udhusarealet. Olie- og fastbrændselsfyret er placeret her.

Boligen er indrettet med:

- Entré
- Baggang med indb. skabe
- Køkken med hyggelig hjørnebænk og spiseplads.
- Viktualierum
- Spisestue
- Opholdsstue med pejs og luft/luft varmepumpe og med udgang til hyggelig vestvendt terrasse.
- Soveværelse med direkte adgang til nedennævnte badeværelse
- Badeværelse med kar m/brus og 2 håndvaske
- Værelse med stuk og indbygget alkove.
- Gæstebadeværelse m/niche i tilknygning til baggangen.

Stor uudnyttet loftsrum, hvor der kan være god mulighed for at udvide boligarealet hvis det er behovet. Også absolut egnet som god opbevaringsplads.

Af detaljer kan også nævnes: Flot sokkel i natursten, flot stråtækt "kvist" over den smukke indrammede facadedør. I køkkenet findes et oprindeligt støbejerns-komfur med ringe i toppen, udover det almindelige komfur, flotte stuklofter og flotte lakerede fyrretræsgulve i flere rum. Hyggelig pejs i stuen, hvor der også er panelvæg i eksotisk træsort. Boligen har endvidere flotte gamle sprossevinduer, et velholdt stråtag fra ca 2003 og hvor mønningen (toppen) er fornyet i 2021. Indvendig fremstår boligen med almuemalede låger på skabe og døre mv.

Stuen har udgang til dejlig vestvendt terrasse der er omgivet at flot hvidmalet gelænder. Fra terrassen fantastisk udsigt over den smukke have der delvis er omgivet at bøgehæk.

Overdækket areal i forlængelse af boligen som er anvendelig som carport.

Stor gårdsplads/indkørsel foran huset, og hvor der også befinder sig en stor smuk bøg lige midt på den store gårdsplads.

Så er du/i til noget ingen andre har og har lyst til at bo i en charmerende idyllisk villa med god beliggenhed, så er den lige her.

Bestil en uforpligtende fremvisning. Kontakt John på tlf. 31384988, eller Charlotte på tlf. 20942044.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.