Sandfeldvej 56, 7330 Brande

Pæn gulstensvilla beliggende i landlige omgivelser

Imellem Brande og Arnborg, ligger denne ét-plans villa. Villaen er beliggende i landlige og naturskønne omgivelser.
Fra villaen er der 10 minutter til Brande Midtby og dens faciliteter såsom indkøb, skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter.
Endvidere er der 10 minutters kørsel til den midtjyske motorvej, hvor man kan nå henholdsvis Herning og Vejle på 20 og 40 minutter.

Villaen er opført i 1975 i en gul mustensfacade, og med eternittag. Villaen er løbende moderniseret og fremstår pæn og velholdt med nyere gulv i køkken/stue og PVC vinduer.
På den 5.208 m² store grund, udgør boligen 112 m². Udover boligen er der yderligere en baggang på 16 m², et fyrrum på 28 m2, samt en nyere garage, fra 2019 på 39 m2 - begge med el-porte.

Boligen er indrettet som følger: Et godt bryggers med god skabsplads, og plads til vaskemaskine og tørretumbler.
Fra bryggerset er der indgang til boligens køkken-alrum, som er i sammenhæng med stuen. Køkkenet er pænt velholdt, og indeholder opvaskemaskine, køleskab, ovn og emhætte.
Stue med en nyere brændeovn. Stuen er lys og rummer god plads til hele familien, samt gæster.
Igennem de store vinduespartier har man udsigt til åben mark, og samtidig giver vinduerne rummet et rigtig godt lysindfald - endvidere er der udgang til en nyere træterrasse.Terrassen er vendt mod sydvest, så her er der rig mulighed for at nyde aftensolen.

Fra stuen går man videre ud i fordelergangen som ligeledes fungerer som gæsteentré - herfra kan man tilgå boligens badeværelse med brus, soveværelset med indbyggede skabe, samt to gode og anvendelige værelser på henholdsvis 7 og 8 m². Boligens flotte egetræsgulv er gennemgående i køkken, stue og fordelegang.

Haven er nydelig og yderst velholdt. De mange flotte bede og store træer pryder haven flot. Bedene er belagt med flis, så de er ligeledes nemme at vedligeholde.
Villaen, samt haven er omkrænset af skov, så her får man virkelig fornemmelsen af at være en del af naturen. Terrassen er afskærmet med stakit, så her kan man være ugeneret.
Endvidere rummer grunden en god og bred indkørsel, samt et robust skur, opført i rustikke træbjælker med overdækket og græstag.

Er du/I på udkig efter en velholdt villa, i landlige og naturskønne omgivelser - er denne bolig et rigtig godt bud! Bestil en uforpligtende fremvisning.

Boligen opvarmes af et træpillefyr fra 2019.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.