Granbakken 4, 7330 Brande

Flot og velbeliggende murstensvilla i Brande! OPVARMET MED FJERNVARME

Yderst velholdt murstensvilla beliggende i Brande. Boligen er velbeliggende på en rolig og attraktiv villavej, tæt på Brande midtby, indkøb og hverdagens faciliteter. Fra villaen er der heller ikke langt til naturskønne områder, og alt kan nås i gå- cykelafstand.

Pendler du på arbejde ligger tilkørslen til den Midtjyske motorvej lige uden for byen, hvor du kan nå Herning på 20 min. og Vejle på kun 30 min.

Denne klassiske 50'er villa blev opført i 1950, tilbygget i 1965 og senere ombygget i 1973. Villaen rummer i alt 141 m² bolig. Her udover en disponibel kælder på 98 m². Villaen fremstår velholdt og er løbende moderniseret med gulve, køkken, vinduer samt en skøn udestue.
Taget er et IBF betontag fra 2007.

Ved indgang til boligen bliver man mødt af en lys og indbydende entré, med nedgang til kælderen i form af en charmerende spindeltrappe.
Fra entreen tilgår man boligens køkken-alrum, som er samlingspunktet for hele familien, og rummer ligeledes god plads til gæster. Køkkenet er stilrent og opført i tidsløse materialer, med fine detaljer, såsom udskæringer.
I sammenhæng med køkken-alrummet ligger en hyggelig og lys stue.

Endvidere består stueetagen af en fordelergang, toilet, 3 gode værelser, et soveværelse med skabsplads og et badeværelse med brus. Fra fordelergangen er der udgang til en nydelig og rigtig flot udestue - med udgang til terrassen.
Det flotte lyse gulv er gennemgående i hele stueetagen.

Der er ligeledes indgang til kælderen under hovedtrappen, hvor man træder direkte ind i kælderens entré. Kælderen indeholder et lyst badeværelse med brus, fordelergang med et lille the-køkken, plads til fryser samt vaskemaskine og tørretumbler. 3 gode disponible rum, med mulighed for etablering af opbevarings- eller hobbyrum.

Haven er dejlig nem at vedligeholde - og rummer plads til leg og aktiviteter for hele familien. Den fine flisebelagte terrasse er sydtvendt, hvor der på solrige dage vil være masser af sol. Så her er der rig mulighed for at nyde eftermiddags- og aftensolen i samvær med familie og venner på den hyggeligt indrettede terrasse. Ligeledes er haven omkranset af hæk, så her kan man være ugeneret og i rolige omgivelser.

En absolut velholdt og charmerende villa, godt beliggende i Brande.

Hvis du/I går og drømmer om en charmerende og moderniseret villa, er denne villa et rigtigt godt bud! Bestil en uforpligtende fremvisning.

Boligen opvarmes med fjernvarme.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.