Tingskoven 20, 7330 Brande

Indflytningsklar 5 værelses villa i Brande!

Lækker 5 værelses villa i smukke naturskønne omgivelser, på Tingskoven 20 i Brande.

Denne bolig har alt hvad børnefamilien har brug for.
Velindrettet, og velbeliggende bolig i et attraktivt og børnevenligt kvarter - med kort afstand til Brande Midtby, skole, Børnehaven "Børnehuset", samt indkøb og hverdagens faciliteter.
Boligen er endvidere beliggende tæt på en skov og legeplads.
Praktisk planløsning med børneafdeling, rummelige og funktionelle opholdsrum, to badeværelser og en dejlig børnevenlig have!

Boligen er opført i 1998, og senere tilbygget i 2003. Boligen udgør heraf 154 praktiske og velindrettede kvadratmeter. Der er en tilhørende carport på 32 m², med loftspots, i sammenhæng med et isoleret skur.
Boligen fremstår virkelig velholdt, og indflytningsklar - og er indenfor de seneste år b.la. moderniseret med et nyere bryggers/entré, to terrasser og gangsti rundt om boligen.

Boligen er indrettet med en lys og moderniseret entré, i forbindelse med bryggers. Bryggerset er opført i tidsløse materialer, med god skabsplads, bordplade med vask samt plads til vaskemaskine og tørretumbler.
Fra entreen tilgår man boligens kerne - køkken-alrummet. Pænt køkken, oprindeligt fra 1998. Et rigtig godt opholdsrum som rummer plads til hele familien, og selvfølgelig gæster.

Fra spisestuen kan man igennem en charmerende fransk dør bevæge sig ind i boligens stue. Stuen er tilbygget i 2003, og er stadig yderst tidssvarende. Rummet har et utrolig godt lysindfald - som strømmer ind igennen de store vinduespartier som går fra gulv til loft. I den ene væg er der monteret et gavlvindue.
I stuen er der etableret gulvvarme og der er loft til kip med loftspots. Ligeledes her har man udgang til en terrasse, igennem en skydedør.

Boligen er indrettet med en børneafdeling. Her finder man tre gode og anvendelige værelser, alle med indbyggede skabe.
Det ene værelse har opgang til en hems, som strækker sig over fordelergangen. Endvidere er afdelingen indrettet med et badeværelse med brus og gulvvarme.

Fra køkken-alrummet kan man tilgå boligens soveværelse med indbyggede skabe langs den ene væg - og adgang til eget badeværelse med brus og gulvvarme.

Udover boligen rummer grunden på 756 m², en dejlig afskærmet have belagt med græs. Her udgør et godt areal masser af plads til leg og aktiviteter for hele familien.
Der er gangsti rundt om huset, som fører til to separate terrasser. Den ene terrasse er overdækket og vendt med syd. Den sidste terrasse, er godt afskærmet og vendt mod vest - så her kan man med rig mulighed nyde aftensolen. Haven er prydet af flotte granitbede, som ligeledes er nemme at vedligeholde, samt et fint drivhus.

Alt i alt, en perfekt bolig for børnefamilien - bestil en uforpligtende fremvisning!

Boligen er opvarmet med naturgas. Ifølge Brande Fjernvarmes udrulningsplan, vil der blive i 1. kvartal af 2024 blive gravet fjernvarme ned på Tingskoven.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.