Hygildvej 24, Harrild, 7361 Ejstrupholm

Vil du gerne bo på landet i absolut fredelige og helt ugenerte omgivelser, så er ejendommen lige her.

Ca. midt mellem Brande, Ejstrupholm og Fasterholt, i naturskønne omgivelser ligger dette meget velholdte fritidslandbrug på en ca. 1,22 ha stor grund. Der er kun ca. 10-12 min. kørsel til hver af de 3 byer, og samtidig kan du nå til Ikast og Herning på under 20-25 min., ligesom der heller ikke er langt til Midtjyske Motorvej.

Ejendommen består af en bolig på 180 m2 samt udbygninger på i alt ca. 204 m2.

Fremtræder absolut velholdt, løbende moderniseret og istandsat og ejendommen har et meget lavt energiforbrug, idet her er et stort solcelleanlæg fra 2012, som producerer strøm til husets 2 luft/luft varmepumper og øvrige elinstallationer. Har du en elbil eller drømmer om en sådan, er der monteret el-ladestander fra Clever. Ladeboksen kan sikkert overtages hvis køber ønsker at tegne et abonnement ved Clever, hvis dette ønskes. Yderligere findes der 3 brændeovne til både hygge og opvarmning.

Den godt 1,2 ha store grund består dels af skøn grusbelagt gårdsplads hvor morgensolen også kan nydes på en dejlig terrasse der. Derudover nem have, det meste udlagt i græsplæne og haven/ejendommen er omkranset af høje træer som giver læ fra alle sider. Endvidere langs indkørslen til ejendommen, er der et større areal tilplantet med nordmannsgraner, så det er muligt at sælge juletræer fra ejendommen.

Boligen er indrettet med:

- Kombineret entré og bryggers med god skabsplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler
- Køkken/alrum med brændeovn og med pænt hvidt inventar i køkkenet
- 2 dejlige stuer med hver sin brændeovn og den ene med fransk dør mod haven. Der er udgang til haven fra begge stuer
- Disponibelt rum bag den ene stue
- Soveværelse
- Værelse
- Værelse/kontor
- Lyst badeværelse med stor bruseniche og plads til evt. pusleplads
- Baggang med plads til evt. fryser, overtøj, støvler m.m.

Køkken og bad er moderniseret i 2004. Vinduer i facade mod gårdspladsen er skiftet i 2010. Tagbelægningen på boligen er fra 2019 og tag på stald/lade er fra 2012, ligesom mange af de øvrige ting i boligen løbende er istandsat og moderniseret indenfor de senere år. Der er pæne lyse fyrplankegulve i køkken/alrum, begge stuer samt kontor/værelse, og klinkegulve med el-gulvvarme i bad, entré. Der er rustiklofter overalt samt delvist indvendig vandskurede hvidmalede murstensvægge. Ejendommen er endvidere hulmursisoleret i 2014.

Sammenbygget med boligen, pæn længe som indeholder lade med støbt gulv og højt til loftet, så evt. mulighed for at etablere en lift her. Derudover en stald med gammeldags spiltov og hesteboks og endnu en stald, indrettet med hestebokse.

Derover separat et ældre, men absolut anvendeligt udhus som anvendes til brændeskur. Endvidere hønsehus.

Der er indlagt fibernet fra ALTIBOX. Ejendommen forsynes med vand fra egen boring med rigtig fin drikkevandskvalitet. Der er etableret nedsivningsanlæg i 2010.

Så her er virkelig en fin ejendom med mange anvendelsesmuligheder og hvis man er hesteinteresseret, med gode mulighed for rideture i omgivelserne.

Statsskoven med et rigt dyreliv ligger helt tæt på ejendommen, ligesom det naturskønne Harrild Hede nås mindre end en kilometer væk. Her er en optimal mulighed for hurtigt at komme ud i naturen og opleve hjortevildt, fugle, vandløb, hede-arealer, naturskovlegeplads og meget mere. Naturcenter Harrild Hede ligger også meget tæt på samme med St. Nørlund Plantage.
Ejstrupholm og Brande kan nås til fods eller cykel via naturstien uden at skulle ud på trafikerede veje, ligesom skolebussen til Ejstrupholm Skole også kører forbi for enden af grusvejen. Der er børnefamilier i området.

Sjælsro og naturen som nærmeste nabo, så er det nu du skal slå til !

Bestil en uforpligtende fremvisning. Ring til John på tlf. 31384988 eller Charlotte på tlf. 20942044.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.