Nordlundvej 16, 7330 Brande

Pæn og velholdt andelsbolig beliggende i Brande

Hyggelig fritliggende andelsbolig, beliggende på en lukket stikvej i Brande. Boligen er beliggende tæt på naturskønne områder, i form af Brandlund hede og mose.
Gåafstand til Brande Midtby, via stisystemer, med mange indkøbsmuligheder samt fritids- og sportsfaciliteter.

Brande er en aktiv by i udvikling, med mange gode jobmuligheder, gode skoler og daginstitutioner samt et rigt kultur- og foreningsliv.

Skal man pendle på arbejde ligger tilkørslen til den Midtjyske motorvej lige uden for byen, hvor du kan nå Herning på 20 min. og Vejle på kun 30 min.

Andelsboligen er opført i 1985 og rummer 100 m² bolig, tilhørende en garage på hele 30 m². Boligen er indrettet med b.la. af 3 værelser og fremstår lys og moderne i opførte tidsløse materialer.
Boligen er indenfor de seneste år moderniseret med et nyere køkken, døre, gulve og flotte hvidmalede lofter.

Boligen er indrettet med et pænt bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler, samt god opbevaringsplads. Til venstre for bryggerset finder man et værelse og til højre, boligens badeværelse med brus.
Et nyere og nydeligt køkken med flotte udskæringer og plads til spiseplads, ligger centralt i boligen hvor man herfra kan tilgå endnu et godt og anvendeligt værelse samt boligens rummelige og lyse stue, som ligeledes har udgang til en dejlig flisebelagt terrasse vendt mod sydvest - så her er der rig mulighed for at nyde aftensolen.

Fra stuen er der tilgang til boligens gæste entré, hvor man her finder boligens soveværelse, samt endnu en dør ind til boligens badeværelse - så man kan tilgå badeværelset fra begge sider. Størstedelen af boligen er belagt med et nyere flot og lyst gulv.

Grunden udgør ca. 670 m². Udover boligen rummer grunden en flot og nydelig have, med flotte og velholdte bede og buske - som ligeledes ved hjælp af en hæk, giver en pæn afskærmning rundt om haven, så man her kan være ugenert i fredelige omgivelser. Græsplænen tilbyder endvidere masser af plads til leg og boldspil.

Andelsboligforeningen Nordlund er en yderst velfungerende forening med en sund og økonomi, og består af 9 boliger i alt.
Der er i 2021 skiftet tag og efter isoleret loft på alle huse.

Så er du/i på udkig efter en rummelig bolig, til en fornuftig husleje - er denne fine andelsbolig et rigtig godt bud! Bestil en uforpligtende fremvisning.


Boligen er opvarmet med fjernvarme.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.