Fyrrevænget 43, 7330 Brande

I et attraktivt og børnevenligt kvarter i Brande, ligger denne flotte og nydelige villa fra 2014. Fra villaen er der gode stisystemer til byens faciliteter, herunder indkøb, skole, daginstitutioner og idrætsfaciliteter. Fra boligen er der ligeledes cykel-/gå afstand til naturskønne områder, hvor der er gode muligheder for gå-ture med familien. Brande by, har et stort udbud af indkøbsmuligheder, med dagligvarer, specialbutikker og spisesteder.
Skal man pendle på arbejde ligger tilkørslen til den Midtjyske motorvej 5 min. fra boligen, hvor du kan nå Herning på 20 min. og Vejle på kun 30 min.

Boligen blev opført i 2014, og fremstår yderst flot og moderne. Taget er IBF Beton, og hvor der ligeledes er etableret solceller. Der lagt et flot gennemgående parketgulv i værelserne, køkken-alrummet og stuen. I køkkenet og stuen er der ligeledes gipsloft med akustikfelter, som giver en god og afdæmpet lyd i rummene.

Villaen på 158 m² rummer en lys entré med gennemgående klinker i bryggerset og boligens ene badeværelse. Bryggerset har god skabsplads i form af skydeskabe, en integreret skabsfryser og plads til vaskemaskine og tørretumbler under bordpladen.

Nydeligt badeværelse, hvor de gennemgående klinker ligeledes er opført i brusenichen. Fra entreen kan man tilgå to gode og anvendelige værelser, på ca. 11 m² hver. Lige frem for entreen træder man ind i boligens kerne, køkken-alrummet, som rummer god plads til hele familien. Det store vinduesparti giver rummet et godt lysindfald, og i sammenhæng med loft til kip - giver det køkkenet en rummelig fornemmelse. Fra køkken-alrummet er der udgang til boligens ene terrasse, samt endnu et værelse/kontor.

Igennem den franske glasdør bevæger man sig ind i boligens stue, som ligeledes har udgang til boligens sydvendte terrasse. Fra stuen er der tilgang til soveværelset, med indbyggede skabe og videre ind i boligens andet badeværelse med brus.

Grunden udgør 936 m² og rummer en god bred indkørsel med dobbelt carport på 33 m², trailerplads samt et isoleret redskabsrum på 17 m². Rummelig have belagt med græs, som er dejlig let at vedligeholde. Her er der god plads til leg og aktiviteter for hele familien.

To flisebelagte og sydvendte terrasser - med mulighed for mange fremtidige hyggelige timer. Begge terrasser er prydet af en fin nylig plantet hæk - som på sigt vil give en pæn afskærmning. Der er ligeledes blevet etableret en sti rundt om hele boligen.

Er du/i på udkig efter en indflytnings klar og moderne villa, beliggende i et godt børnevenligt kvarter - er denne villa et rigtig godt bud! Bestil en uforpligtende fremvisning.


Boligen opvarmes med luft til vand og i kombination med solcellerne giver det et lavt energiforbrug. Bemærk at husets Energiklasse er A2020.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.