Strøget 5, 7280 Sønder Felding

Flot og istandsat villa i Sønder Felding midtby

Charmerende og moderniseret villa, beliggende i Sønder Felding midtby. Fra villaen er der gå-afstand til indkøb, Sønder Felding skole med klassetrin fra 0-9, daginstitution samt idrætshal.
Sønder Felding er en velfungerende by med et godt foreningsliv samt firluftsaktiviteter. Ligeledes byder Sønder Felding på mange naturskønne områder, ved Skjern Å og skovområder - så her er flere naturskønne oplevelser i vente.

Sønder Felding er en by med 1.455 indbyggere, beliggende 20 km øst for Skjern, 24 km nordvest for Grindsted, 22 km sydøst for Videbæk og 27 km sydvest for Herning.
Skal man pendle på arbejde kan man nå motorvejen mellem Herning og Vejle på kun 15 min.

Villaen har været en gammel slagter butik, som blev opført i 1923, og senere ombygget i 1950. Villaen istandsat i 2021 - med b.la. nye vinduer og gulve. Der er blevet etableret nyt køkken, bad og bryggers. Boligen fremstår yderst flot og charmerende i lyse og tidsløse materialer - og er lige til at flytte ind i.
Boligen rummer 147 m² bolig fordelt på 2 etager med 92 m² i stueetagen og 55 m² på boligens 1. sal.

Den røde murstensvilla er indrettet med en rummelig og lys entré, som endvidere fører ind til et isoleret bryggers med god skabsplads, og plads til både vaskemaskine og tørretumbler.
Fra entreen går man direkte ind i spisestuen/stuen, som fremstår lys og rummelig fra de flotte nye dannebrogs vinduer - og med højt til loftet. Herfra befinder sig et godt og anvendeligt værelse, og inde ved siden af, et flot nyt og lyst køkken med udsigt til boligens charmerende gårdhave. I køkkenet er der tilhørende et mindre viktualierum. Gulvet i stueetagen er gennemgående i både stue/spisestue, værelse, køkkenet og mellemgangen.

Fra køkkenet går man videre til en mellemgang, som både fører til boligens badeværelse, og op til boligens 1. sal. Badeværelset er lækkert og moderne - og er opført med smukke klinker i brusenichen samt et flot badeværelsesarrangement som matcher køkkenet.

1. sal'en pryder af charme fra de flotte gamle egetræsplanker, samt fra de charmerende bjælker som er gennemgående i hele rummet. De Velux vinduerne giver rummet et rigtig flot lysindfald. 1. sal byder på mange gode muligheder - hvor man b.la. kan opføre flere værelser, eller udnytte rummet som det er.

Bag boligen befinder sig en rigtig hyggelig gårdhave belagt med nye fliser. Gården er rummelig, og indeholder b.la. en overdækket terrasse, et godt og anvendeligt udhus/værksted - samt en garage, med plads til én bil og med indkørsel fra Bredgade.

Er du/I på udkig efter en charmerende og istandsat bolig, som ligeledes er centralt placeret - er denne bolig måske noget for dig/jer? - Bestil en uforpligtende fremvisning.


Boligen er opvarmet med fjernvarme.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.