Gydevej 10, Uhre, 7330 Brande

Virkelig velholdt og flot vinkelvilla (bjælkehus) med integreret garage og yderligere et udhus/anneks, beliggende attraktivt på 4.539 m2 storparcel i Uhre ud mod åbne marker og med kort afstand til særdeles populær Uhre Friskole og fribørnehaven Uhrskoven.

Her får i en dejlig villa i naturskønne omgivelser i udkanten af Uhre by med udsigt over grønne marker, som på sigt måske tilplantes med skov, da markerne ejes af Hyvild Sande Plantage.

Villaen er opført i 2005 og har en rigtig god planløsning uden spildplads. Opvarmes med jordvarme, og har et meget lavt samlet elforbrug. Der er ekstra isolering i ydervægge og loft i forhold til bygningsreglementets krav i opførelsesåret. Således en energi-optimeret villa.

Fremstår med facade i sortmalede bjælker (Norsk imprægneret fyrretræ - nymalet sidste år) og med et flot sort valmtag i cementtagsten.

Der er udover boligen integreret 27 m2 garage med aluport med fjernbetjening samt integreret redskabsrum (Står som carport på BBR) + yderligere et senere tilbygget "Værksted/hobbyrum" fra 2010, i samme stil som boligen og som faktisk er så fin at den delvis kan anvendes som anneks, så f.eks. en teenager kan have sit eget "værelse/ungdomsafdeling" her, eller overnattende gæster kan overnatte her. Dog jo ikke godkendt bolig i BBR. Tilbygningen er også egnet til et super hobbyrum/værksted, aktivitetsrum mv. (benævnt 40 m2 garage i BBR).

Boligens indretning:

- Entré
- Lækkert køkken/alrum med udg. til overdækket nyere flot træterrasse
- Stue i åben forbindelse med alrummet, udg. til yderligere en dejlig sol-terrasse
- Børneafdeling med 2 værelser i tilknytning til de ene badeværelse
- Forældreafdeling med soveværelse med gennemgang til bad via et Walk-in closet
- Yderligere et børneværelse

Således i alt 4 soverum + 2 badeværelser i en super god planløsning.

Elementer i køkkenet samt badeværelserne er i rigtig god kvalitet og flot inventar fra i Kitchn. Køkkenet har grebsfrie låger Der er troldtekt lofter og væghængte toiletter i begge badeværelser + bruseafskærmning i glas. Der er indlagt fibernet fra ALTIBOX ligesom der findes netværksudtag i værelserne.

Den 4.539 m2 store grund fremtræder dels med flot have med bl.a. rhododendron-bed med træflis samt højbede, så let at holde ren, samt dels en større græsplæne og høje træer mod nabo, samt dels en "frugthave" med små stedsegrønne grantræer og frugttræer samt endnu et bed med flotte rhododendron buske mv. Der er ligeledes anlagt et ekstra grusbelagt parkeringsareal og i haven er der yderligere et drivhus + redskabsskur.

Så her får man en virkelig flot indflytningsklar villa med en super god beliggenhed på storparcel i Uhre, nær skole og børnehave samt med kun 5 km´s kørsel til Brande by med mange store arbejdspladser. Uhre er ligeledes begunstiget med en smuk natur, bl.a. Uhre Naturpark.

Kom og oplev det selv. Bestil en uforpligtende fremvisning. Ring til John på tlf. 31384988 eller Charlotte på tlf. 20942044.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.