Mylius-Erichsensvej 11, 7330 Brande

Her får du/I muligheden for at erhverve en særdeles velholdt rødstensvilla med udestue og stor muret garage, beliggende i stille kvarter få min. gang til Brande midtby, dagligvarebutikker, Dalgasskolen, daginstitution samt Brande station tæt på.

Boligen der er opført i 1990, er på 110 velindrettede m2. Derudover er der en 23 m2 dejlig udestue samt en stor muret garage på 49 m2 med fjernbetjent port og separat redskabsrum/værksted. Yderligere et brændeskur i forlængelse af garagen. Garagen har "grav" så mulighed for at "servicere" bilen. Her findes også boring inkl. pumpe til havevanding.

Fremtræder udvendig med en pæn facade i røde teglsten og med et velholdt rødt cementstenstag der løbende er vedligeholdt med algebehandling. Flere vinduer er skiftet ligesom tag på havestuen er skiftet for 3 år siden.

Indvendig løbende moderniseret, bl.a. køkken i 2008/09 og badeværelset for hhv. ca 3 og 10 år siden. Huset er fuldmuret, og fremstår indvendig med vandskurede hvide vægge. Her er også indlagt ALTIBOX fibernet.

Indretning:

- Entré med fransk dør til køkkenet
- Pænt lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme
- Bryggers med bordarr., skabe og plads til vaskemaskine samt tørretumbler (Tidligere et værelse)
- Dejlig lyst nyere køkken i hvide højglanslakerede låger, åben til spisestue/stuen.
- Dejlig stue med godt placeret brændeovn og med udgang til havestuen
- Værelse med indb. skabe
- Soveværelse med skabsvæg (mange skabe)

Det er muligt at flytte vaskemaskine og tørretumbler og derved få yderligere et værelse, såfremt dette er behovet, men som det er nu er det et rigtig fint bryggers/vaskerum med indbyggede skabe og bordarrangement.

I stuen er der luft/luft varmepumpe samt brændeovn. I øvrigt elvarme. Nuværende ejers elforbrug seneste år (2020) er på kun godt kr. 9.000,00 og det dækker el til opvarmning samt eludgift i øvrigt, og således på et meget lavt niveau. Fyrretræsgulve i værelse bryggerset (det tidl. værelse), samt stuen. Pænt tæppe i soveværelset og vinyl i køkkenet.

Dejlig nem baghave med bl.a. sydvendt skøn terrasse, samt græsplæne omkranset af hæk. Ligeledes nem og pæn anlagt forhave foran boligen.

En virkelig fin og velholdt mindre bolig med tilhørende havestue og stor garage. Bestil en uforpligtende fremvisning. Kontakt John på tlf. 31384988 eller Charlotte på tlf. 20942044.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.