Frifeltvej 10, Fasterholt, 7330 Brande

Ét-plans villa beliggende i et roligt kvarter

Kig med indenfor i denne velholdte 70'er villa beliggende i Fasterholt på en rolig vej. Tæt på naturskønne omgivelser og kort afstand til de naturskønne brunkulssøer.
Fasterholt er en landsby med sammenhold og fællesskab. Der er kort afstand til den Midtjyske Motorvej og kun 10-15 minutters kørsel til henholdsvis Brande og Herning, så placeringen er helt ideel til de store arbejdspladser i Brande, f.eks. Siemens Gamesa, Bestseller og de mange arbejdspladser i Herning. Har man børn, kører skolebussen dagligt til og fra Arnborg skole og øvrig pasning for de yngste tilbydes i byens børnehus "Tusindfryd".

Boligen er opført i 1973 og rummer 130 m². Udvendig fremstår boligen velholdt og er opført med kalk/sandsten og bølgeeternittag, og er indenfor de senere år moderniseret med nyere vinduer og døre.
Villaen har god plads til udfoldelse og familieliv og rummer en rigtig god planløsning med b.la. tre gode værelser.

Boligens indretning: - Godt disponibel bryggers med indgang fra carporten/garagen
- Gæstetoilet til venstre for hoveddøren
- Rummelig fordelergang
- Stort badeværelse med badekar
- Soveværelse
- To gode værelser
- Entré
- Køkken med spiseplads
- Stor stue, hvor de store flotte vinduespartier giver et godt lysindfald i rummet.

Grunden udgør 800 m². I forlængelse med boligen er der tilhørende en garage/carport på 20 m², sammenhængende med et skur på 13 m² med plads til opbevaring af b.la. havemøbler og redskaber. Bag huset befinder sig en stor græsbelagt have, der er dejlig nem at holde, og har god plads til boldspil og udfoldelser. Fra stuen er der udgang til en flisebelagt terrasse vendt mod syd. Terrassen er afskærmet fra vejen med stakit, så her kan man være ugeneret fra vejen og nyde middagssolen.

Fasterholt er en hyggelig landsby med sammenhold, der tilbyder forskellige aktiviteter og foreningstilbud. Man kan nyde naturen ved og omkring boligen, hvor man finder skønne naturområder med både skov og hede. De tidligere brunkulslejre i Søby ligger også med kort afstand herfra. Så hvad enten man er til sport, gåture med hunden eller en løbetur i den smukke natur, er der masser af muligheder i området.


Boligen er opvarmet med fjernvarme.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.