Blåhøjvej 26, Karstoft, 6933 Kibæk

PÆN VILLA, TÆT PÅ NATURSKØNNE OMRÅDER

Kig med indenfor i denne velholdte villa, beliggende i Karstoft - tæt på naturskønne områder, og følelsen af landligt idyl. I nabobyen Skarrild findes der skole, daginstitution, og indkøbsmuligheder. Tilkørsel til motorvejen ligger blot 15 minutters kørsel fra boligen, så turen til områdets større byer Brande, Herning, Billund og Vejle kan alle nås på under 35 min. Fra Karstoft går der ligeledes busforbindelser direkte til Skarrild og Herning.


Villaen er fra 1955, og senere tilbygget i 1996. Boligen rummer 142 m² fordelt på 2 etager, hvor stueetagen udgør 78 m² og kælderen 64 m². Boligen fremstår yderst velholdt og er løbende moderniseret med b.la. toilet, carport, fliser og facade.

Boligens entré er belagt med et flot klinkegulv i et trælook som er gennemgående inde på stueetagens toilet, som blev moderniseret i 2020. Fra entréen kan man ligeledes tilgå et værelse. Køkkenet er et Vordingborg køkken fra 2010 i lyse og tidsløse materialer, med tilhørende spiseplads. I sammenhæng med køkkenet tilgår man boligens pæne spisestue med god plads til hele familien samt gæster.
Igennem en vægåbning og et lille trin ned finder man boligens stue. Stuen er etableret i 1996, og moderniseret i 2017 med nye vinduer og en ny facade. Stuen har loft til kip, og de mange vinduer giver rummet et rigtig godt lysindfald. Ligeledes er der fra stuen, udgang til villaens dejlige terrasse og have. Størstedelen af stueetagen (køkken, spisestue og stue) er belagt med smukke canadiske fyrretræsplanker.

Bag en pæn afskærmning/halvmur i køkkenet finder man villaens nedgang til kælderen. Kælderen er lys og tør samt godkendt til beboelse i BBR.
Kælderen er indrettet med en fordelergang med skabsplads, hvor man til højre kan tilgå et vaskerum/bryggers med udgang til baghaven. Begge rum er belagt med tidsløse brændte klinker. Herfra er der tilgang til et værelse.
Til venstre for fordelergangen fremtræder boligens badeværelse med brus. Badeværelset er pænt velholdt og opført i lyse materialer. Til sidst, et soveværelse med indbyggede skabe langs den ene væg. Begge værelser er ligeledes belagt med de canadiske fyrretræsplanker.

Grunden udgør 628 m², og rummer tilhørende en carport på 18 m² i sammenhæng med et skur/redskabsrum, bygget i 2020. Indkørslen er belagt med nye fliser - hvor det samme gør sig gældende omme bagved boligen, hvor en flot ny terrasse også er blevet etableret.
Haven er rummelig, og byder på masser plads til leg og udfoldelser - og bagerst på græsplænen pryder en stor og flot rododendron.

Karstoft er en landsby med landlige naturskønne omgivelser, og med et godt sammenhold. Byen har en aktiv borgerforening og fodboldklub, der året igennem arrangerer aktiviteter for byens indbyggere og opland. Karstoft ligger kun 3 km. fra Skovsnogen som er et populært udflugtssted for både store og små, og kun få km fra byen ligger Skjern å, Classenborg plantage og Skarrildhus - de er alle kendt for deres smukke og spændende natur. Så er man interesseret i jagt, fiskeri eller blot kan lide at cykle, gå eller løbe i naturen, er der her oplagte muligheder.

En absolut velholdt og hyggelig bolig - bestil en uforpligtende fremvisning.

Boligen er opvarmet med et træpillefyr.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.