Uhre Byvej 35, 7330 Brande

RUMMELIG OG VELHOLDT BOLIG I UHRE

Er du på udkig efter en rummelig villa, beliggende i et roligt kvarter - tæt på skole og daginstitutioner? Så skal du se med her!

Hele 238 m² bolig med 36 m² garage kan nu blive dit næste hjem for kr. 1.675.000.
Boligen er opført i 1973, og er beliggende på en dejlig og rummelig grund på 1.981 m², med udsigt til skøn natur.

GODE OPHOLDSMILJØER
Boligen indeholder mange gode og fine løsninger, - og en planløsning som virkelig har prioriteret de gode opholdsmiljøer til de kommende familiære stunder.

Villaen rummer en helt unik indretning for børnefamilien, hvor den er opdelt i "afdelinger".
Forældre-afdelingen, hvor man finder et badeværelse med brus, to dejlige stuer hvor den ene har en hyggelig indbygget pejs - og derfra adgang til et soveværelse, samt et depot.
Går man fra entreen modsat forældre-afdelingen bevæger man sig ind i boligens kerne - endnu en rummelig stue, som beriges af et smukt lysindfald fra de store flotte vinduer ud mod haven.
Herfra er der indgang til boligens velholdte og pæne køkken fra 2000, som fører videre til et godt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er der udgang til et overdækket areal, som man kan tilgå fra garagen.

Endelig den sidste del af huset, som rummer en fordelergang, badeværelse med brus og ikke mindst tre gode og anvendelige værelser, alle med indbyggede skabe.

Igennem hele boligen er der gennemgående flotte lyse gulve og lofter.

LØBENDE MODERNISERET
- To nyere badeværelser med gulvvarme - det ene er fra 2015, det andet fra 2020.
- Flotte nyere percogulve gennemgående i hele boligen
- Et nyere bryggers fra 2015
- Gavl og tag er fra 2008

UDEMILJØET
Dejlig forhave med en stor flisebelagt indkørsel med god plads. Nydelig forhave belagt med græs med bl.a. mange fine træer og buske. Endvidere en dejlig ugenert baghave og to skønne terrasser, hvor ene er delvist overdækket og hvor eftermiddags- og aftenssolen indfinder sig.

LOKALOMRÅDET
Uhre er en populær landsby med et meget velfungerende aktivt lokalsamfund. Tilhørende rummer byen den populære Uhre Friskole med SFO og fribørnehaven "Uhrskoven" som omdrejningspunkt. Uhre er ligeledes begunstiget med dens smukke natur, hvor man kan begå sig i området "Uhre naturpark".

OPVARMNING OG KLOAKERING
Boligen er opvarmet med et pillefyr.
Boligen er separatkloakeret.

SE DEN NU
Skal denne rummeligt og moderniseret villa være dit næste hjem? Så bestil en uforpligtende fremvisning allerede i dag via vores hjemmeside, eller på tlf. 60395240.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.