Skovbrynet 55, 7330 Brande

Flot moderniseret ét-plans villa i Brande

På Skovbrynet, et familievenligt villakvarter i Brande, på en lukket stikvej, finder man denne rummelige villa, der løbende er moderniseret. Herfra er der kort afstand til Børnehaven "Børnehuset", cykelafstand til Dalgasskolen og to gode legepladser i området (der ejes og vedligeholdes af grundejerforeningen). Herudover er der kort afstand til skov og skøn natur, hvor der er god mulighed for gåture med familien.

Villaen er opført i 1979 og fremstår overalt indflytningsklart, og har de seneste år gennemgået større moderniseringer med bl.a. tag, vinduer og nyere badeværelse. Ligeledes er køkkenet udvidet til at være køkken/alrum og fremstår pænt velholdt med nymalede låger og flot klik-gulv.

Boligens samlingspunkt er køkken/alrummet som ligger centralt i indretningen, med direkte adgang fra husets bryggers. Hjemmets aktiviteter udspringer fra alrummet, og villaens 3 værelser samt rummelige soveværelse er placeret rundt om, så man kan føle familiens tilstedeværelse tæt på, selvom man måske ikke altid vil være lige midt i det.

Villaens store stue ligger placeret på den anden side af værelserne. Herfra er der store vinduesfacader mod husets udestue og haven, ligesom der selvfølgelig også er udgang til terrassen og haven herfra. Endelig har villaen også et badeværelse med gulvvarme og bruser plus et gæstetoilet ligeledes med gulvvarme og en stor åben og lys entré.

Boligen har en flot stil og fremstår indbydende og familiær med det samme man træder indenfor. Indretningen er overalt lys og moderne, med tidssikre materialevalg der altid er flotte at se på. Samspillet med de hvide vægge, lofter og antracitgrå elementer fra gulvene giver samlet set, en særdeles flot og indflytningsklar villa.

Boligen ligger passende tilbagetrukket på grunden med en stor have der omkranser boligen. Grunden er på 965 m² og med flisebelagt indkørsel og hyggelig vestvendt terrasse i forhaven, hvor aftensolen kan nydes. Haven består primært af en stor rummelig græsplæne, hvor der er plads til både boldspil og leg for alle aldre.

Haven er omkranset af nyplantet hæk på alle sider, og terrassen vender stik syd, så man kan nyde sommerdage og aftener med masser af sol her. Til villaen hører ligeledes en garage på 36 m2. og efter garagen et godt isoleret depotrum, hvor der er plads til forskellig hobbyaktivitet eller værksted og opbevaring af alt fra havemøbler til cykler og blomsterkasser.

Boligen er opvarmet med naturgas.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.