Blåhøjvej 34, 6933 Kibæk

Charmerende byhus i Karstoft

Kig med indenfor i denne klassiske og charmerende rødstensvilla. En solid og velholdt villa opført i 1965 med en tidstypisk byggestil og indretning.

Villaen er generelt i god stand, og facader og fundamenter er sunde. Karstoft er en landsby beliggende i skøn natur med et godt sammenhold. Byen har en aktiv borgerforening og fodboldklub, der året igennem arrangerer aktiviteter for byens indbyggere og opland. Karstoft ligger kun 3 km. fra Skovsnogen som er et populært udflugtssted for både store og små, så er du tiltrukket af denne livsstil, er denne bolig måske noget for dig.

Man får her en bolig med en planløsning på 92 m² plus 30 m² kælder. Indretningen består i stueplan, af en entre/gang, en stor kombineret stue med plads til både sofagrupper og spisestuemøbler, ligesom her er terrassedør mod haven. Her er to værelser plus badeværelse med badekar og et nyere lyst køkken. Det er også i gangen, at man finder trappenedgang til husets kælderetage. Huset har bevaret mange originale materialevalg, som giver køber mulighed for at bevare et flot retrolook, eller ændre huset, så man får sat sit helt eget præg på indretning og udseende i huset.

Kælderetagen rummer 30 m², og har en god loftshøjde og er godt indrettet. I alt finder man 4 disponible rum som kan anvendes til alt fra værksted til depot, vaskerum osv. Der er ligeledes en separat indgang fra husets forside direkte til kælderen. Pladsen rundt om huset er god, bl.a. er der er en god stor grusbelagt indkørsel og parkeringsplads foran huset, og på havesiden er der en hyggelig have, anlagt med buske, træer og bede. Kigger man fra huset ud over haven, ligger naturen og grønne områder i umiddelbar forlængelse heraf, og det er et skønt sted at følge både dyreliv og årstidernes skiften, fra både haven og fra stuen indenfor.

Karstoft, er en mindre landsby, hvor sammenhold er stærkt. Her er masser af muligheder for særligt naturoplevelser. Området omkring Karstoft har en særlig rig og varieret natur. Kun få km fra byen ligger Skjern å, Classensborg plantage og Skarrildhus, som alle, er kendt for deres smukke og spændende natur. Så er man interesseret i jagt, fiskeri eller blot kan lide at cykle, gå eller løbe i naturen, er der her oplagte muligheder. I nabobyen Skarrild findes der skole, daginstitution, og indkøbsmuligheder. Tilkørsel til motorvejsnettet ligger blot 15 minutters kørsel fra boligen, så turen til områdets større byer Brande/Herning/Billund/Vejle kan alle nås på ca. 25 min.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.