Stadion Allé 3, 7330 Brande

Velholdt villa i attraktivt kvarter!

Denne 60'er villa er beliggende i et godt og attraktivt kvarter, med en bynær placering. På få minutter kan man gå til Brande Midtby, børnehaven "Tumlehøj" og den nyopførte skole, "Artium". Ligeledes er der gå-afstand til Brande Hallerne og Brande Stadion.
Brande by, har et stort udbud af indkøbsmuligheder, med dagligvarer, specialbutikker og spisesteder. Skal man pendle på arbejde, ligger den Midtjyske motorvejs til- og afkørsel lige udenfor byen, hvorfra Århus kan nås på ca. 50 min. og Herning og Vejle på henholdsvis ca. 20 min og 30 min.


Kig med indenfor i denne velholdte villa fra 1964, på 104 m² + fuld disponibel kælder. Villaen fremstår i en pæn stand og er indenfor de seneste år moderniseret med et lyst køkkenalrum og flere vinduer af vinduerne er ligeledes udskiftet.
Boligen rummer en god funktionel planløsning, med gode familiære rum. Udvendig fremstår boligen velholdt med en rødstensfacade og et decratag. Forhaven er belagt med græs og de pæne bede pryder villaen. Grunden rummer ligeledes en bred flisebelagt indkørsel.

Indretning, stueplan:
- Entré
- Badeværelse
- En stor stue, med flotte vinduespartier som giver rummet et rigtigt godt lysindfald. Fra stuen er der udgang til en dejlig østvendt terrasse - så her er der rig mulighed for at nyde morgensolen!
- Pænt egetræskøkken fra HTH
- Rummelig spisestue, som i sammenhæng med køkkenet udgør et køkken-alrum
- Et godt anvendeligt værelse

Centralt placeret i boligen, står der en hyggelig træpille brændeovn.
Mellem køkkenet og spisestuen er der nedgang til villaens gode og anvendelige kælder.

Indretning, kælder:
- Vaskerum
- Fordelergang
- Badeværelse
- 3 gode disponible rum
- Et viktualierum
- Udgang til boligen terrasse

Grunden udgør 841 m² og der er udover boligen en tilhørende carport på 29 m², opført i 1975. I sammenhæng med carporten er der endvidere et skur/redskabsrum på 16 m².
En dejlig flisebelagt terrasse udspiller sig omme bagved boligen. Hertil en have som fremstår pæn og velholdt med mange fine detaljer i form af en gangsti, store rhododendron buske og et større stenbed. Haven er ligeledes godt afskærmet, så har kan man være ugeneret, imens man slapper af.

Er du/i på udgik efter en velholdt bolig, med en bynær placering - er denne bolig et rigtigt godt bud! Bestil en uforpligtende fremvisning.

Boligen er opvarmet med fjernvarme

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.