Stadion Allé 30, 7330 Brande

CHARMERENDE VILLA, BELIGGENDE CENTRALT I BRANDE

VELBELIGGENDE VILLA
På en af de velkendte og populære gader, beliggende centralt i Brande, pryder denne flotte vandskurede villa.

Den velbeliggende adresse er Stadion Allé 30 - tæt på alle hverdagens faciliteter.

CHARME OG KVALITET CENTRALT I BYEN
Kvaliteten markeres allerede udenfor med den flotte vandskurede facade, de yderst charmerende vinduer og det veludførte trappegelænder - for ikke at tale om forhaven, som er indbydende og i sig selv en meget flot og velanlagt.

Den flotte villa er opført i 1960 og rummer 206 m² fordelt på to etager med hhv. 138 m² bolig i stueplan og 68 m² kælder.

I 2014 blev alle vinduerne skiftet sammen med bagdøren og terrassedøren. Ligeledes blev taget skiftet, hvor der også blev efterisoleret på loftet. Der er i forbindelse med renoveringen i 2014 lavet nyt el og størstedelen af VVS i stueetagen blev udskiftet.
I 2020 blev der etableret en ny varmeveksler, samt nyt VVS og el i kælderen.
Indvendig er boligen løbende moderniseret - så alle rum fremstår helt indflytningsklare.

CHARME OG KVALITET FORTSÆTER INDENFOR
Fra den lyste entré er der adgang til et værelse og et flot retrobadeværelse med badekar. Bevæger man sig videre fra entreen, og ud i det åbne rum møder man boligens lyse Vordingborg køkken fra 2014, hvor flotte hvide elementer komponeres med en pæn lysegrå og praktisk laminatbordplade.
I åben forbindelse med køkkenet, bevæger man sig ind i boligens ene rummelige stue, med plads til et stort spisebord og et godt opholdsmiljø. Går man et trin ned udfolder der sig endnu en stue, hvor man virkelig kan mærke det flotte lys stuen besidder.

I modsatte del af stueetagen finder man boligens soveværelse. Soveværelset ligger for sig selv, og har adgang til nyere og flot badeværelse med brus.
I midten af det åbne opholdsmiljø leder en enkel og stilfuld trappe ned til kælderen. Hernede finder man 3 gode og moderniserede disponiblerum, samt indgang fra siden af boligen.

ET UDEAREAL MED DETALJER OG GOD STEMNING
Bemærk den lækre overdækkede terrasse, som samtidig fremtræder som en intergreret del af boligen, med udgang fra boligens stue. Træterrassen fortsætter ud under åben himmel. Der er kredset for de fine detaljer terrassen indeholder - og ikke mindst trappen som fører ned på den nemme vedligeholdelige græsplæne.
Intergreret med boligen, får man her en praktisk og anvendelig garage - med yderlige god plads til sine hobbyer m.v.

VARMEKILDE OG KLOAKERING
Boligen er opvarmet med fjernvarme.
Boligen er er fælleskloakeret.

SE DEN NU
Har boligen her din interesse? Så tøv endelig ikke med, at bestille en fremvisning! Vi ser frem til at høre fra dig.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.