Toplærkevej 4, 7323 Give

Klassisk 60'er hus beliggende i Thyregod

På en rolig vej i Thyregod, ligger denne fine 60'er villa. Villaen er beliggende i gå-afstand fra byen faciliteter, såsom Dagli'Brugsen, Thyregod Skole med klasser fra 0-9, og Børnehaven "Kildedalen". Thyregod byder endvidere på sportshal, badeland, stadion samt et aktivt foreningsliv med bl.a borgerforening, pensionistforening, musikforening og svømmeklub. Togstationen ligger centralt i byen, hvor man med timedrift kan pendle direkte til Vejle og Herning.
Thyregod er en landsby beliggende kun 8 km nord for Give og 10 km sydøst for Brande.


Villaen er opført i 1964, og fremstår stort set originalt. Boligen rummer 101 m² fordelt på en rigtig god planløsning. I sammenhæng med boligen er der tilhørende en lukket garage på 19 m², samt en god og bred indkørsel.
Villaen er opført i mørkerøde facadesten, og har mange originale detaljer, inde som ude. Denne villa byder på mange muligheder!

Boligens indretning:

- Bryggers, med plads til vaskemaskine.
- Fordelergang med indbyggede skabe, og opbevaring til overtøj
- Gæste entré
- Originalt teaktræskøkken med mange fine detaljer, og med spiseplads.
- Rummelig og lys stue med vinkel - hvor spisestuen ligeledes befinder sig. De store vinduer i stuen vender ud med den fine have, og giver rummet et rigtig godt lysindfald.
- To gode og anvendelige værelser - det ene værelse har udgang til en overdækket terrasse.
- Originalt badeværelse, med badekar og brus.
- Soveværelse, med indbyggede teaktræs skabe.

Grunden udgør 860 m², og udover boligen omfatter grunden en rummelig og velholdt have. Haven prydet med mange flotte buske og bede. Haven er ligeledes afskærmet med en god og tæt hæk, i sammenhæng med de store grantræer bagerst i haven, som giver en fornemmelse af at være omringet af skov og natur.

Hvis du/I er på udkig efter en villa med mulighed for at sætte sit eget præg, eller brænder for at bevare den originale 60'er stil - er denne villa et rigtig godt bud! Bestil en uforpligtende fremvisning.

Boligen er opvarmet med naturgas.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.