Vibevej 59, 7330 Brande

Indflytningsklar 5-værelset villa, beliggende i et attraktivt kvarter

VELKOMMEN TIL VIBEVEJ 59, 7330 BRANDE

For enden af en af Brande's mest attraktive villakvarterer, kan vi nu udbyde denne charmerende villa til salg.

Villaen er opført i 2009 på en 1.055 m² stor grund. Foruden grunden, udgør boligen 164 m² med tilhørende carport og et isoleret skur på i alt 50 m².
Du kan forvente en velindrettet og velbeliggende bolig, med en rigtig god planløsning.

Nu har du muligheden for, at blive den heldige ejer af denne flotte og indflytningsklare villa på Vibevej i Brande.

Boligen indeholder hele fem værelser, tilhørende to badeværelser, et rummeligt køkken-alrum og stue.
Der er gulvvarme i hele boligen, loft til kip i køkken-alrummet og masser af lysindfald via boligens store flotte vinduer.

Villaen har masser af kant, og skiller sig flot ud med den sorte træfacade og det pæne røde tegltag.

Villaen er opført i 2009 og rummer 164 m² boligareal, tilhørende carport og et godt isoleret skur på i alt 50 m².
Med villaens materialer, den brede flisebelagte indkørsel og flotte have, udgør boligen i sin helhed en præsentabel og velholdt villa.

Fra man træder ind i boligen, bliver man mødt af dens fantastiske lysindfald fra de store vinduer til kip i begge ender af huset. Fra hoveddøren har man nemlig muligheden for, at se ned igennem boligen, hvilket giver et unikt overblik over boligens atmosfære og lyse rum. Går man længere ned af gangen, bevæger man sig ind i det rummelige køkken-alrum, som er opført i pæne lyse materialer, samt køkken-ø med tilhørende siddepladser. Her rummes der plads til hele familien, samt husets gæster.
Fra køkken-alrummet kan man via en åben forbindelse ligeledes tilgå boligens lyse stue.

Langs fordelergangen kan man b.la. tilgå et godt og anvendeligt bryggers med skabsplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Endvidere har man indgang til bryggerset fra carporten.
Længere nede af gangen finder man 4 gode værelser, samt et flot badeværelse med brus.
Soveværelset befinder sig centralt i boligen, med tilgang fra køkken-alrummet. Her får man et dejligt soveværelse, med indbygget skab samt egen adgang til et lækkert badeværelse med brus og badekar.

Yderligere kommer man i besiddelse af en rummelig og afskærmet have belagt med græs - derved nem at vedligeholde. Hertil hørende en lækker overdækket flisebelagt terrasse, vendt mod sydvest.
Leder du efter en bolig med masser af kant, der er totalt indflytningsklar? Så er denne bolig et rigtig godt bud! Bestil en uforpligtende fremvisning!

Boligen er opvarmet med jordvarme.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.