Birkebæk 2, 1., 7330 Brande

Flot ejerlejlighed med gulvvarme overalt og skønne altaner!

Velholdt ejerlejlighed beliggende tæt ved midtbyen og samtidig med adgang til naturskønt område, der grænser ned mod Brande Å.

Velfungerende ejerforening, som består af 12 ejerlejligheder, der er opført i 2000 i kvalitetsmaterialer og fremstår i meget god stand. Derudover er der et fælleshus med køkken, festlokale, badeværelse samt 2 værelser som kan lejes til overnattende gæster.

Lejligheden på 93 m2 fremstår flot velholdt og har flere store vinduespartier, der giver et godt lysindfald og bl.a giver en skøn udsigt over ejerforeningens gårdhave. Gårdhaven er pænt anlagt med blomster, buske og stisystemer, der giver en hyggelig gåtur rundt om bygningerne.

Indretningen er tidsvarende og alt fremstår lyst og venligt. Klinkebelagt entré, pænt bryggers med plads til vaskemaskine og god opbevaringsplads, lyst badeværelse med brus, hyggelig stue med udgang til vestvendt altan, stort køkken med masser af lys fra de store vinduespartier og med udgang til østvendt altan. Herudover er der soveværelse og et ekstra værelse.

Der opvarmes med fjernvarme og der er gulvvarme i hele lejligheden.

Fra entréen er der adgang til en praktisk loftrum, hvor der er god plads til opbevaring.

NEDSAT KR. 150.000 fra oprindelig udbudspris.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.