Landlyst 20, 7330 Brande

Flot villa til børnefamilien i attraktivt kvarter!

Flot velholdt ét-plansvilla opført i 1997 og beliggende på en ugeneret og lukket villavej i Brande. Villaen er beliggende i et godt børnevenligt kvarter, tæt på midtbyen - og med kort afstand til et naturskønt område, via gangsti. Den bynære placering byder på gå- og cykelafstand til Præstelundskolen og hverdagsfaciliteterne.

Boligen er opført i 1997 og indeholder med sine 154 m², en funktionel og praktisk planløsning med indbydende og familiære rum, hvorfra lyset strømmer ind fra de store vinduespartier. Boligen har gulvvarme i hele huset og fremstår velholdt i lyse materialer, samt nyere gulve i stue og værelser.

Villaen byder endvidere på et pæn entré/brygges, med adgang til det ene af husets to badeværelser og to anvendelige værelser. Fra byggerset træder du ind i villaens kerne, køkken-alrummet, der er et rummligt samlingssted for hele familien. Herfra direkte udgang til en større flisebelagt sydvendt terrasse. Bag den flotte franske dør i køkkenet, bevæger man sig ind i villaens hyggelige, lyse stue med store vinduesfacader ud mod haven. Fra køkken-alrummet kan man ligeledes tilgå endnu et værelse, samt et soveværelse som fører ind til det sidste badeværelse. Fra soveværelset har man udgang til endnu en terrasse.

Grunden er på 731 m² og rummer en bred flisebelagt indkørsel, med en tilhørende carport på 37 m² inkl. et godt opbevaringsrum.
Haven er omkranset af en større bøgehæk, hvilket giver en pæn afskærmning fra vejen. Græsplænen der tilbyder masser af plads til leg og boldspil. Et nydeligt større stenbed, belagt med granitskaver, pryder den sydvendte terrasse - så her der rig mulighed for at nyde middagssolen. Endvidere er der tilhørende to gode redskabsrum til evt. opbevaring af havemøbler mv. omme bag huset.

Hvis du/i er på udkig efter en velholdt og indflytningsklar bolig, med plads til hele familien - er denne villa et rigtig godt bud.

Boligen er opvarmet med fjernvarme.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.