Hindskovvej 4, Thyregod, 7323 Give

BO BILLIGT I DENNE REGULÆRE VILLA MED GOD BELIGGENHED I STILLE KVARTER I THYREGOD FÅ MIN. GANG TIL NATURSKØN SKOVOMRÅDE. OGSÅ GOD INVESTERING TIL UDLEJNING.

Solid pæn mindre villa på 117 m² + ældre trægarage på 20 m², beliggende for enden af lukket stikvej i stille kvarter, 10-15 min. gang fra indkøb, skole, idrætscenter, svømmehal, børnehave og Thyregod station. Endvidere kun få min. gåafstand til naturskønt skovområde med stisystem.

Denne villa fremtræder velholdt, og har god planløsning, indrettet med:

- Baggang
- Vaskerum/bryggers med adg.til lille hobbyrum/disp. rum
- Lille værelse/kammer (ligger op ad hobbyrum/disp. rum, så her er mulighed for at få et større værelse).
- Pænt velholdt lyst køkken med spiseplads, HTH-inventar fra ca. 1995 der for nylig er malet hvide.
- Vinkelstue med stavparket og udg. til sydvendt delvist overdækket terrasse
- Værelse med tæppe og indb. skab
- Soveværelse med skabsvæg med skydelåger
- Entré/gang
- Lyst bad med stor bruseniche - gulvvarme - renov. ca. 1995

Huset opvarmes med oliefyr/centralvarme der tilsluttet varmeveksler fordeler varmen via luftkanaler og har desuden elvandvarmer til varmt brugsvand. Tilsluttet fællesantenne og har indlagt bredbånd via Thyregod fællesantenne/STOFA.

Der er træ/alu vinduer/døre skiftet i 2017. Et hus der er rigtig nemt at gå til for yderligere modernisering, men også i en stand så man sagtens kan flytte ind og bo der som det fremtræder nu.

Og ikke mindst ligger huset dejlig tilbagetrukket fra den offentlige vej, med en nem have med lille dam, og omgivet af hæk og med bl.a. frugttræer, buske og bed og pæn beplantning. Der er boring fra tidl. eget vandværk, som formentlig kan anvendes til havevanding. (ingen garanti).

Garagen er ældre og trænger til istandsættelse eller fornyelse.

Dejlig sydvendt terrasse, hvor solen kan nydes fra først på eftermiddagen og resten af dagen. Skøn gårdsplads med granitskærver og gode P-forhold foran huset. Også samtidig en god morgenterrasse her.

Bestil en uforpligtende fremvisning. Kontakt John på tlf. 31384988, eller Charlotte på tlf. 20942044.

Åbne huse

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.